Momente cumplite pentru Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insulă, gravidă în 8 luni. A fost hărțuită de un bărbat

Momente cumplite pentru Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insulă, gravidă în 8 luni. A fost hărțuită de un bărbat.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Momente cumplite pentru Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insulă. A fost hărțuită de un bărbat


In articol:

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insulă, însărcinată pe ultima sută de metri a trecut prin momente cumplite. Blondina a povestit experiența neplăcută pe Instagram, după ce și-a recuperat contul. Se pare că ispita a fost hărțuită de un individ care a terorizat-o atât pe ea, cât și pe familia și prietenii acesteia. 

Momente cumplite pentru Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insulă, gravidă în 8 luni. A fost hărțuită de un bărbat

„Nici nu știu de unde sa încep… Timp de 7 luni contul meu a fost blocat din cauza unei persoane care nu a știut cum sa îmi arate cât bine îmi dorește? Mulți dintre voi m-ați urmărit pe contul nou, dar foarte mulți v-ați întrebat unde am dispărut.

Am reușit sa îmi recuperez contul asa ca ma voi întoarce cu postările aici. Pentru cei care se întreabă ce am făcut în aceasta perioada, m-am gândit sa postez ce este cel mai important pentru mine și anume baby V pe care îl aștept cu nerăbdare” a scris tânăra în dreptul pozei.

Momente cumplite pentru Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insulă. A fost hărțuită de un bărbat

Citeste si: Ispita Bianca Pop își dorește să se vadă în rochie de mireasă. Ce a spus bruneta: ”Ai reușit să mă faci să plâng...”

Citeste si: Ispita Bianca Pop, atac la Victoraș Micula! ”Vin cu blonda, să vezi ce ne distrăm”

Citeste si: VIDEO: Bianca Pop nu iartă! În ce scandal se află mai nou, vedeta cu 1.000 de euro cash! ”Acum sun la poliție”

La numai câteva ore după ce a făcut declarațiile cu pricina, Nicoleta Dragne a publicat un videoclip prin care a dorit să atragă atenția asupra asupra unui subiect extrem de delicat, al cărei victimă a fost atât ea, cât și alte vedete din România.  Este vorba de hărțuirea femeilor. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate