Momente cumplite pentru Ramona Bădescu! Tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu scurt timp: "Cuvintele nu pot exprima..."

Ramona Bădescu trece prin momente dificile, după ce părintele ei s-a stins din viață din cauza infecției cu noul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Ramona Bădescu trece prin momente dificile, după ce părintele ei s-a stins din viață din cauza infecției cu noul coronavirus.

Durere de neimaginat pentru Ramona Bădescu! În urmă cu scurt timp, vedeta a aflat faptul că tatăl ei s-a stins din viață, după o luptă grea dusă cu noul coronavirus. Bărbatul a murit chiar în spitalul pe care îl construise cu ani în urmă.

Tatăl Ramonei Bădescu s-a stins din viață


In articol:

În urmă cu doar o zi, Ramona Bădescu a aflat că tatăl ei a pierdut lupta cu viața. Părintele vedetei, în vârstă de 89 de ani, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, în urmă cu zece zile. De atunci, Cristel Bădescu a fost internat în spital, iar în ciuda eforturilor făcute din partea medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru tatăl actriței. Cu durere în suflet, Ramona a reușit să scrie câteva cuvinte despre pierderea suferită.

Citeste si: Tatăl Ramonei Bădescu s-a infectat cu Coronavirus la 89 de ani! Vedeta e disperată! „Faptul că nu sunt în aceste momente alături de el mă distruge sufletește!”

Citeste si: Ramona Bădescu, dramă fără margini. A izbucnit în plâns la tv: „Tata este și grav bolnav și...”

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

”Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei.”, a scris vedeta.

A murit în spitalul construit de el

De asemenea, actrița a mai adăugat faptul că tatăl ei s-a stins din viață în spitalul pe care l-a construit de el, în Craiova. Ea a mai declarat că nu a putut ajunge la înmormântarea părintelui său, din cauza restricțiilor impuse în ultima perioadă.

Tatăl Ramonei Bădescu s-a stins din viață
Ramona Badescu, tatal si mama sa[Sursa foto: Facebook]

”Tata a fost 25 de ani director la trustul de construcții din Craiova. A construit chiar și Spitalul nr. 1 din Craiova în care s-a stins, înconjurat de profesionalismul medicilor. Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă (chiar și o palmă câteodată) dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața.

Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie… Din cauza condițiilor impuse de acest virus ucigaș și necruțător pe care îl urăsc”, a mai zis ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Ramona Bădescu a fost fotografiată de italieni la prima plimbare în parc cu bebeluşul ei! Vedeta a născut în octombrie, cu o lună înainte să împlinească 51 de ani!

Ramona Bădescu a născut în secret un băiețel

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies