Momente de cumpănă pentru Cristi Borcea: „Am vrut să iau toate medicamentele...” Milionarul a spus totul despre anii petrecuți la pușcărie

Cristi Borcea a fost mereu un om cu foarte mulți bani, doar că aceștia nu i-au adus și fericirea. Fostul acționar de la Dinamo a trecut prin clipe grele după gratii.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cristi Borcea a povestit cât de greu i-a fost în spatele gratiilor. Fostul acționar Dinamo a recunoscut că dacă nu ar fi stat în aceeași celulă cu Giovanni și Victor Becali, nu știe cum ar fi putut să treacă peste acea perioadă neagră din viața lui. Chiar dacă a avut foarte mulți bani, în momentul în care a ajuns la pușcărie a fost tratat ca un deținut obișnuit. Cristi Borcea a simit pe pielea lui cum e să locuiești în condiții de trai mizere.

Citeste si: A recidivat cancerul lui Mircea Sandu? Fostul președinte al FRF s-a operat din nou, la peste 10 ani de când se vindecase!

Milionarul a povestit că locuia alături de 11 persoane și făceau duș câte 200 de oameni într-o singură oră.

„Eram câte 12 în cameră. Dușul era pe hol, la 500 de metri. Nici la Poarta Albă, nici la Jilava n aveau duș în cameră. La Jilava aveam pe secție dușul și făceam duș 200 de persoane într-o singură oră! Eu n-am stat niciodată doar cu Victor și Giovanni într-o cameră”, a mărturisit Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Cristea Borcea spune că aproape a trăit cu șobolanii.

Citeste si: Mihaela Borcea este aproape de colaps financiar! Care e afacerea care o îndreaptă spre faliment!

„Era plin! Când mă duceam la baie, îl sculam pe Victor. Erau d-alea turcești.. Dădeam cu bidonul în ușă să fugă șobolanii! Când am văzut prima dată, într-o noapte... Atunci l-am sculat pe Victor și apoi nu mă mai duceam singur niciodată”a adăugat el.

fara descriere

Cristi Borcea a lucrat în închisoare

„Am lucrat la spălătorie, am lucrat pe hol, unde dădeam cu mopul. Am lucrat și la centrala termică, dădeam drumul la apa caldă, o opream. În primii trei ani aveam apă caldă la dușuri doar de două ori pe săptămână, după aceea se dădea o oră pe zi”, a mai spus Cristi Borcea pentru aceeași sursă.

fara descriere

Citeste si: Cristi Borcea e putred de bogat! cum a castigat 100 de milioane de euro, desi e in puscarie

Cristi Borcea a mai povestit că fotbalul l-a adus într-o situație deplorabilă. Totul s-a întâmplat după un meci pierdut.

„Am fost prăbușit! Dar m-a luat Giovanni și mi-a dat o palmă. Am vrut să iau toate medicamentele... De la meciul ăla cu Urziceniul eu am ajuns să iau foarte, foarte multe medicamente. Campionatul ăla pierdut cu Urziceni (n.r. în 2009) m-a costat o operație pe cord, iar fotbalul m-a nenorocit, m-am dus la pușcărie!”, a transmis Cristi Borcea pentru sursa citată.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate