Momente de groază la Teatrul de Revistă! Urmaşa Stelei Popescu a ajuns la spital, pe perfuzii, şi nu a mai putut să joace în spectacol! FOTO

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Au fost momente de groază la Teatrul de Revistă. Actriţa Valentina Fătu, considerată urmaşa Stelei Popescu, s-a simţit rău înaintea spectacolului programat sâmbătă seară. Ea a ajuns la spital, pe perfuzii. După ce şi-a revenit, Valentina a transmis un mesaj tuturor celor care au susţinut-o: “Vreau să spun, cu tot glasul pe care-l am acum,...să le spun doctorilor de ieri şi spectatorilor, de asta seară, ca împreună m-au vindecat! Şi sa le multumesc, cu toată inima mea!  Şi ar mai fi ceva: ieri seară, pentru prima oară în 24 de ani de teatru, nu am jucat, deşi eram trecută pe afiş”. (vezi cum i-a mulţumit Valentina Fătu Stelei Popescu)

Momente de groază la Teatrul de Revistă: "Sunt obişnuită să lupt, să muncesc, să caut în tacere"

“Oamenilor acelora...care au fost acolo, în teatru...aş vrea să le spun că îmi pare tare rău...şi nu o fac doar ca să ma scuz...ci pentru că n-aş vrea, pentru nimic în lume, să se creadă că nu ne pasă, că nu ne gândim la ei... Sunt obişnuită să lupt, să muncesc, să caut în tacere....şi să nu ma plang niciodată...N-am s-o fac nici acum! Dedic postarea asta şi minutul ăsta în care, uimitor, spun tot ce simt, şi nu mă cenzurez ( o fi de la perfuzii?) dedic, deci, momentul ăsta...generaţiei de uriaşe actriţe, de dinaintea mea, care m-au inspirat şi care, prin forţa şi talentul lor uluitor, au schimbat, pentru totdeauna, percepţia asupra genului revuistic!”, a continuat Valentina Fătu.

fara descriere

Momente de groază la Teatrul de Revistă: "Îmbrăţişări şi gândul meu sincer, de bine şi de sănatăte, tuturor!"

Din fericire, au trecut acele momente de groază la Teatrul de Revistă. "Şi spectatorilor noştri care ne aplaudă, şi-atunci când ştim şi noi că n-am merita...Îmbrăţişări şi gândul meu sincer, de bine şi de sănatăte, tuturor! Echipei de specialişti de la Spitalul "Sfânta Maria", profesorului Sarafoleanu, dr. Specialist Violeta Melinte, asistentelor...preţuirea mea definitivă!”, a încheiat Valentina Fătu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate