Momente de groază! Părinții au auzit vocea unui bărbat din sistemul de monitorizare a bebelușului: „O să vă răpesc copilul. Sunt în camera lui”

Un cuplu din Texas a trăit cea mai mare spaimă atunci când un hacker a preluat controlul asupra sistemului de monitorizare a bebelușului

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un cuplu din Hrris County, Texas, a trăit clipe de groază după ce au auzit vocea ununi bărbat din sistemul de monitorizare a bebelușului lor. Săpunea cuvinte obscene când Ellen și soțul ei s-au dat jos din pat și au aprins lumina pentru a vedea ce se întâmplă.

Vocea din sistemul de monitorizare a bebelușului le-a spus să stingă lumina. „O să vă răpesc copilul! Sunt în camera bebelușului!”, a spus vocea.

Citeste si: O româncă și-a întâlnit fiul după 17 ani, în platoul unei televiziuni din străinătate: „Îţi mulţumesc enorm pentru ce mi-ai oferit”

Citeste si: Povestea tulburătoare a unei vedete din România! A încercat să se sinucidă, din cauza abuzurilor îndurate la orfelinat: „Voiam ca tata să moară”

Citeste si: Andreea Bănică a primit avansuri de a un prieten de familie! Cum a reacționat soțul ei când a aflat: „A fost o situație...”

fara descriere

Tatăl micuțului a fugit spre dormitorul lui și l-a găsit dormind. Nimeni altcineva nu se mai afla în camaeră. Atunci și-au dat seama că un hacker preluase controlul asupra aparatului. Cei doi părinți au sunat la Poliție și au depus plângere, pentru a afla cine a făcut o astfel de „glumă”.

Ellen și Nathan s-au speriat teribil când au auzit vocea unui bărbat din sistemul de surpaveghere al copilului lor și au crezut că, într-adevăr, bebelușul era în pericol. Din fericire, nimic grav nu s-a întâmplat în acest caz. Acum, cei doi părinți încearcă să-i avertizeze și pe alții despre pericolele care pot apărea când folosesc astfel de device-uri și le sugerează să se intereseze înainte de a achiziționa unul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate