Momente de panică în finala „Splash! Vedete la apă”! Rikito Watanabe s-a dezechilibrat în timpul săriturii și a căzut violent

Toată lumea a amuțit după ce a sărit. Aterizarea i-a pus probleme destul de mari concurentului, iar o mișcare greșită i-a adus o accidentare.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Finala „Splash! Vedete la apă” nu a fost ocolite de incidente neplăcute. Rikito Watanabe a fost protagonistul unor sărituri care le-a dat palpitații spectatorilor și membrilor juriului și nu în sensul bun al cuvântului. Acesta a încercat din răsputeri să impresioneze, însă ghinioanele s-au ținut scai de el.  

La prima săritură, cea care nu este notată de juriu, Riki l-a avut alături pe fostul său coleg de echipă din show-ul culinar, Matias, însă săritura la dublu s-a transformat într-una la triplu. Au format o piramidă umană, însă în momentu în care au sărit în apă s-au dezechilibrat și nu a mai ieșit nicio săritură spectaculoasă, ba din contră. Jurații i-au permis concurentului să mai încerce o dată săritura. A doua oară a fost cu noroc. Momentul a ieșit mult mai bine ca prima dată, iar toți trei au ieșit din apă într-un val de aplauze. 

„Mulțumesc frumos pentru cea de-a doua șansă”, a spus Rikito Watanabe, mândru că i-a ieșit numărul. 

Rikito Watanabe, săritură eșuată în finala „Splash! Vedete la apă” 

La momntul în care Rikito Watanabe a trebuit să sară singur, toată lumea a amuțit.

S-a urcat fără frică la 10 metri înățime și a încercat să facă ceva mai special decât o simplă săritură. Bucătarul s-a întors cu spatele și și-a dat drumul în gol, însă s-a dezechilibrat în cădere, iar impactul cu apa din bazin a fost unul de-a dreptul violent. 

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Toată lumea și-a pus mâinile la ochi și abia că au putut privi. Riki a ieșit, în ciuda a cele întâmplate, ca un învingător din bazin, pregătit să înfrunte criticile juraților. 

Citeste si: Finaliști Splash! Vedete la apă 2021. Cine sunt cei opt concurenți care vor sări în marea finală

Nea Marin i-a oferit punctaj maxim pentru splash, însă pentru săritură i-a dat doar un 7,5.

Jean de la Craiova a fost puțin mai îngăduitor și i-a oferit un 8, pe când Clara Gherase i-a oferit doar un 3,5 pentru execuție. Iulia Albu i-a oferit nota secretă, însă nu înainte de a-l certa pentru că și-a asumat riscul de a executa o săritură grea de la o înâlțime de la care nu era pregătit. 

Citeste si: Emy Alupei, momente de maximă tensiune! Schimb de replici acide cu antrenorul de la „Splash! Vedete la apă”

Ceilalți concurenți au avut o părere comună în ceea ce privește săritura lui Rikito: „Ne-ai speriat, dar eram siguri că o să fii bine”. 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Când are loc finala Splash! Vedete la apă 2021? Vezi cine sunt vedetele care vor concura în marea finală

Concurenți Splash! Vedete la apă 2021. Cine sunt vedetele care vor sări înainte de marea finală FOTO

PROGRAM TV „Căsătoriți pe nevăzute”. Când se va difuza emisiunea la televizor

Atenţie Tauri, Balanțe și Scorpioni! 7 zodii vor primi șansa de a rezolva lucrurile

Începe războiul lângă ROMÂNIA! Alertă maximă la graniță: Armata este la frontieră!

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” . „Pe mine nu mă doboară nimic”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies