Momente de panica! Marius, iubitul Oanei Roman, la un pas sa-si rupa ambele picioare. Vezi aici instantaneele la secunda realizate in timpul incidentului buclucas

Marius, iubitul Oanei Roman a avut parte ieri seara de un episod pe care nu il va uita prea curand.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMarius s-a dus cu teama pe scenafara descriereS-a urcat pe scandura de pe scenaPrezent alaturi de Oana Roman la Palatul Bragadiru, unde viitoarea mamaica organiza si prezenta Gran Variete Bellucci, spectacolul demonstrativ de variete care deschide seria show-urilor de acest gen si in Romania, Marius a fost ales din public de catre un acrobat. Fara sa stie ce va urma, ca este o gluma sau o treaba serioasa, acesta a urcat pe scena si a executat intocmai indicatiile primite, dorind sa-i ajute pe artisti sa realizeze un numar special de acrobatie. In fapt, Marius trebuia sa sara de pe o platforma pe un balansoar.

fara descriereScandura a inceput sa ii faca problemefara descriereIubitul Oanei Roman a fost foarte curajos pe scenafara descriereLa final, Marius s-a descurcat minunat pe scenaLa prima vedere, parea o nimica toata! Numai ca, in momentul in care Marius a aterizat dupa saritura, lemnul balansoarulului a cedat si s-a rupt, acesta tragand o sperietura de toata frumusetea. Desi sala era in delir, iar spectatorii aplaudau frenetic, pe chipul iubitului Oanei Roman se putea citi spaima, brobonele de sudoare rece invadandu-I fruntea. Din cate se pare, Marius s-a speriat mai mult de zgomotul produs de balansoar si pentru ca si-a imaginat ca se va accidenta si isi va rupe picioarele, in realitate el parasind scena teafar si nevatamat.

fara descriereAcrobatiile au facut deliciul publiculuifara descriereMomentele spectaculoase au surprins asistentaMarius nu a fost insa singurul curajos care a acceptat sa fie parte din show. Cantareata Nico, dar si Carmen Negoita si iubitul ei, afaceristul Cristi Furdi, au urcat pe scena si au participat la cateva numere comice. Prin spectacolul “Grant Variete Bellucci”, show care va putea fi urmarit din 28 noiembrie, in fiecare joi, vineri si sambata, la Palatul Bragadiru din Bucuresti, Romania se alatura marilor capitale ale Europei, care ofere publicului show-uri de variete memorabile si de inalta clasa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate