Momente dificile pentru Lidia Buble! Cântăreața și-a găsit mașina zgâriată în parcare: "Mă doare sufletul..."

Lidia Buble și-a găsit mașina vandalizată în parcare. Cum a reacționat artista?

Momente dificile pentru Lidia Buble! Cântăreața și-a găsit mașina zgâriată în parcare:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Chiar dacă are zeci de mii de fani și oameni care o îndrăgesc, se pare că există și câteva persoane care nu au la suflet pe Lidia Buble. Artista nu s-a gândit o secundă la faptul că o să se întâmple acest lucru!

Lidia Buble și-a găsit mașina vandalizată

Lidia Buble a ieșit în oraș cu o prietenă, să ia cina și să mai vorbească despre ultime noutăți din viețile lor. Însă, nu s-a gândit vreo secundă la faptul că o să se întâmple ceva rău după. Totuși, haterii i-au pus gând rău și au recurs la un gest total neașteptat. Întreagă experiență a fost povestită chiar de către artistă. 

Citeste si: Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare! Cine a făcut-o pe artistă să nu-și mai poată stăpâni emoțiile: „M-ai făcut să plâng”

Astfel, cântăreața a declarat faptul că și-a găsit mașina vandalizată în parcare. Extrem de deranjată de situația în care se află, Lidia a luat telefonul imediat și a împărtășit cu urmăritorii ei din mediul online. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva.

Ce să zic, îți mulțumesc frumos! Ești o drăguță sau un drăguț”, a fost reacția Lidiei Buble, în parcare, când a văzut ce s-a întâmplat cu mașina ei.

Se pare că frumoasa blondină și-a găsit mașina zgâriată cu cheia. Totodată, artista recunoaște că nu înțelege cum cineva poate să recurgă la un așa gest. 

Momente dificile pentru Lidia Buble! Cântăreața și-a găsit mașina zgâriată în parcare: "Mă doare sufletul..."
Momente dificile pentru Lidia Buble! Cântăreața și-a găsit mașina zgâriată în parcare: "Mă doare sufletul..."[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Femeie singură și frumoasă își face viața pe terasă! Cineva a facut–o pe Lidia Buble să zâmbească non-stop, la restaurant

„Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie, se vede că a fost făcută cu o cheie zgârietura. Nu înțeleg. Îmi este milă de tine, sincer. Să știi că pe mine nu ai reușit să mă superi. Mă doare sufletul puțin pentru iubita mea mașină, dar nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau dacă te-a făcut să e simți mai bine. Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci mă bucur pentru tine și mă simt și eu bine pentru tine, dar dacă nu....Spr

să te gândești la ce-ai făcut și să-ți pară rău măcar, să nu mai repeți”,  a fost mesajul transmis de câtăreață celui care i-a zgâriat mașina.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble, din nou îndrăgostită? Fotografia care a dat-o de gol

Lidia Buble, mesaj uluitor! Ce a răspuns artista când a fost întrebată dacă este gravidă

Lidia Buble, ipostaza prin care și-a șocat fanii: „Ești gravidă?”. Cum a reacționat cântăreața

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Rareș Bogdan, în stare de ȘOC. Totul s-a întâmplat în direct la emisiune

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Se schimbă legea. S-a anunțat una dintre marile reforme ale României

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies