Momente emoţionante la stadionul „Ion Oblemenco”. Galeria Craiovei i-a scandat numele lui Ilie Balaci minute în şir

Fanii lui Ilie Balaci s-au strâns din nou pentru a-i scanda numele.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Moartea lui Ilie Balaci nu i-a şocat doar pe apropiaţii lui. Şi fanii fobalistului sunt îndureraţi de trecerea în nefiinţă a idolului lor. În această seară, cu o zi înainte de înmormântarea marelui jucător, galeria Craiovei s-a strâns la stadionul „Ion Oblemenco” şi i-a scandat numele lui Balaci, apoi i-au strigat cu toţii „Te vom iubi mereu”.
 
 
Galeria a mai strigat un alt measj emoţionant pentru fotbalistul decedat ăîn urmă cu doar câteva zile: „Balaci este unul dintre noi, unul dintre noi!” strigau ei emoţionaţi, ştiind că mâine urmează să îl conducă pe ultimul drum. 
 
 
15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.
 
Ilie Balaci avea 62 de ani şi a fost unul dintre cei mai mari jucători români de fotbal, supranumit de fani ”Minunea blondă”. Cariera sa se leagă de Universitatea Craiova, unde a jucat ăn perioada de glorie a formaţiei oltene. Din păcate, şi-a întrerupt prematur cariera din cauza unor accidentări. Nu s-a depărtat de marea dragoste, fotbalul. A fost antrenor, iar performanţe notabile a avut şi cu echipe din Africa de nord şi în zona ţărilor arabe. 
 
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P