Vedete

Momente emoţionante la stadionul „Ion Oblemenco”. Galeria Craiovei i-a scandat numele lui Ilie Balaci minute în şir

Fanii lui Ilie Balaci s-au strâns din nou pentru a-i scanda numele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Momente emoţionante la stadionul „Ion Oblemenco”. Galeria Craiovei i-a scandat numele lui Ilie Balaci minute în şiricon photo
 
Moartea lui Ilie Balaci nu i-a şocat doar pe apropiaţii lui. Şi fanii fobalistului sunt îndureraţi de trecerea în nefiinţă a idolului lor. În această seară, cu o zi înainte de înmormântarea marelui jucător, galeria Craiovei s-a strâns la stadionul „Ion Oblemenco” şi i-a scandat numele lui Balaci, apoi i-au strigat cu toţii „Te vom iubi mereu”.
 
 
Galeria a mai strigat un alt measj emoţionant pentru fotbalistul decedat ăîn urmă cu doar câteva zile: „Balaci este unul dintre noi, unul dintre noi!” strigau ei emoţionaţi, ştiind că mâine urmează să îl conducă pe ultimul drum. 
 
Momente emoţionante la stadionul „Ion Oblemenco”. Galeria Craiovei i-a scandat numele lui Ilie Balaci minute în şir
 
15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.
 
Ilie Balaci avea 62 de ani şi a fost unul dintre cei mai mari jucători români de fotbal, supranumit de fani ”Minunea blondă”. Cariera sa se leagă de Universitatea Craiova, unde a jucat ăn perioada de glorie a formaţiei oltene. Din păcate, şi-a întrerupt prematur cariera din cauza unor accidentări. Nu s-a depărtat de marea dragoste, fotbalul. A fost antrenor, iar performanţe notabile a avut şi cu echipe din Africa de nord şi în zona ţărilor arabe. 
 
 
 
 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune