Momente emotionante pentru Catalin Crisan! Pentru prima oara, cantaretul a urcat pe scena cu fiica sa, la concertul aniversar de 30 de ani de cariera! “Este exact ce poate sa isi doreasca un tata, sa se sprijine pe copiii lui”! VIDEO EXCLUSIV

Aseara, Sala Palatului a devenit neincapatoare pentru cei peste 4.000 de spectatori care au venit sa il vada pe Catalin Crisan pe scena, in concertul sau aniversar de 30 de ani de cariera in domeniul artistic!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereSpectacolul a fost unul de suflet, la fel ca melodiile pe care indragitul cantaret le interpreteaza! Oamenii au aplaudat frenetic la piese precum “Vorbeste marea” sau “Daca pleci”, insa cel mai emotionant moment al serii a fost de departe aparitia lui Catalin alaturi de fiica sa, Daria!

fara descriereDaria, imbracata intr-o rochie vaporoasa de culoare roz, si tatal ei si au interpretat un hit al artistului, intr-o maniera incredibila, motiv pentru spectatorii prezenti la fata locului sa aplaude prestatia lor in picioare.

fara descriere“Era un vis al meu mai vechi de ani de zile, sa fiu alaturi de fiica mea la un concert. Este cunoscut faptul ca ea a participat la concursuri, a castigat multe competitii, a fost prezenta in emisiuni de televiziune sau la Festivalul Mamaia! Nu a urcat insa niciodata pe scena cu o orchestra de 50 de oameni in spate si am zis asa… Daca acum 30 de ani, eu am fost inconstient si m-am dus la Mamaia fara sa cant in viata mea pana atunci acompaniat de o formatie mare, intr-o gradina de vara imensa, cu sute de spectatori si totul sa fie transmis in direct, pe singurul program care exista atunci, TVR, inseamna ca asa a vrut Dumnezeu sa fie. Asa si acum, mi-am zis, hai sa o iau pe Daria, sa vad daca are curaj sa vina cu instrumentistii pe scena! Nu numai ca a avut curaj, dar vreau sa va spun ca ea a fost cea care m-a imbarbatat absolut tot timpul inainte de spectacol. “Tata, o sa fie bine, sa nu ai emotii, hai sa ne linistim”! Ea a fost motorul si sprijinul meu! Este exact ce poate sa isi doreasca un tata, sa se sprijine pe copiii lui si ei sa il depaseasca”, a declarat Catalin Crisan, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, la finalul concertului sau.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate