Momente grele în viaţa lui Mădălin Ionescu! Vezi ce se întâmplă cu fiica lui cea mare! Orice părinte ar plânge în situaţia asta! EXCLUSIV!

Mădălin Ionescu, momente grele în viaţa lui! Vezi ce se întâmplă cu fiica lui cea mare!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Faţa Cristinei Şişcanu se luminează de fiecare dată când este întrebată despre relaţia dintre Petra şi fraţii ei mai mari. Vedeta este fericită că, în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, cei trei copii sunt extrem de uniţi.

Citeste si: Gabriela Cristea, atacată crunt! Uite de ce a fost acuzată că pune sănătatea micuţei Iris în pericol! Vezi răspunsul vedetei!

fara descriere

"Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania are 22 de ani, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe "Pepe". Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des "Pepe". Pe Ştefania o alintă "Sisi". Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea", a declarat Cristina pentru WOWbiz.ro.

Mădălin Ionescu, momente grele în viaţa lui! Vezi ce se întâmplă cu fiica lui cea mare! "O vom sprijini în continuare, atât cât va dori ea"

Cristina ne-a mărturisit, de curând, că Ştefania, fiica în vârstă de 22 de ani a lui Mădălin, a decis să plece de acasă, să îşi construiască un viitor prin forţe proprii.

Citeste si: Cristina Şişcanu şi Gabriela Cristea, discuţie ŞOC despre Dragnea şi Lia Olguţa Vasilescu! Uite ce au spus vedetele!

 

fara descriere

"Ştefania este o fire independentă şi îşi doreşte să-şi ia viaţa în piept. Se va muta din casa noastră, dar nu departe, la câteva străzi de noi. O vom sprijini în continuare, atât cât va dori ea. Ea ştie că oricând doreşte se poate întoarce. Ştefania este un copil model în adevăratul sens al cuvântului. A luat note mari la Bac, a intrat cu note excelente la ASE, este o tânără responsabilă", a spus Cristina.

"Ştefania a fost mereu un copil serios şi muncitor", a adăugat Mădălin Ionescu.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate