Momente grele pentru Mihai Petre și soția lui: „Cineva ne-a anunțat că Elwira este foarte bolnavă”

Mihai Petre și Elwira Duda au trecut printr-o experiență extrem de grea, după ce aceasta a fost diagnosticată greșit cu o afecțiune cruntă.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Mihai Petre și soția lui, Elwira Duda, au devenit cuplul momentului după participarea într-un show de aventură pe care au reușit să-l și câștige! Cei doi au demonstrat că sunt uniți și puternici în orice probă, iar acest lucru se datorează experiențelor prin care au fost nevoiți să treacă în viața persoanală.

În urmă cu ceva timp, cei doi au trecut printr-o sperietură soră cu moartea, după ce Elwira a fost diagnosticată greșit cu o boală extrem de gravă și care nu are leac. Mihai Petre se simțea neputincios, căci nu avea cum să-și salveze soția. Din fericire, lucrurile nu au fost atât de grave pe cât au fost anunțați, însă ambii și-au schimbat percepția despre viață, iar întreaga experiență i-a făcut să se apropie și mai mult unul față de celălalt. 

Elwira

Elwira

[Sursa foto: Captură video ]

Mihai Petre: Vreau să-și mulțumesc că ai rămas puternică și sănătoasă, că m-ai speriat rău. Am avut un moment foarte dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira este foarte bolnavă și că... 

Elwira Duda: Că am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus și Mihai a fost cel mai apropiat și cel mai bun cu mine.

Numai la el mă gândeam în momentul ăsta. El, de fapt, a fost cel care m-a ajutat să trec peste, dar și să ne schimbăm total, dar total gândirea despre viață. 

Citeste si: Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață- kanald.ro

Citeste si: "Știam că am murit. Eram separat de trupul meu". Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima- stirileprotv.ro

Mihai Petre: Ne dormi același lucru: să fim sănătoși, familia noastră să fie sănătoasă. Nu ne dorim nimic mai mult! Dacă avem asta, restul nici nu mai contează. 

Mihai Petre și Elwira

Mihai Petre și Elwira

[Sursa foto: Captură video ]

Mihai Petre, în lacrimi când vorbește de pierderea tatălui său 

Un alt episod marcant din viața lui Mihai Petre a fost pierderea tatălui său. A fost un moment greu nu doar pentru el, ci pentru întreaga familie.

Rănile pe suflet cauzate de moartea acestuia nici acum nu s-au vindecat și cel mai probabil nu se vor vindeca pe deplin niciodată. 

Citeste si: Totul despre Elwira Duda, soția lui Mihai Petre. Cei doi fac echipă la Asia Express, sezonul 4

Citeste si: „Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap.” Oana Roman a desființat-o pe Carmen Iohannis- kfetele.ro

Citeste si: Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate?- stirilekanald.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

„Am scris către mama și sora mea care împreună cu mine au trecut printr-un moment foarte greu atunci când l-am pierdut pe tatăl meu(...)

Citeste si: Mihai și Elwira Petre au câștigat Asia Express, sezonul 4! Primele reacții: „Mă gândeam la fetele noastre și le vedeam acolo cu noi”

Tata era un om foarte puternic, era baza familiei noastre, iar în acel moment totul a început de la 0”,  a povestit Mihai Petre, vizibil afectat. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câștigători Asia Express 2021. Vezi cine a câștigat marele premiu de la Asia Express, sezonul 4

Mihai Petre a izbucnit în hohote de plâns! Vedeta a povestit despre cea mai mare dramă prin care a trecut: „În acel moment totul a început de la 0”

Mihai și Elwira Petre au câștigat Asia Express, sezonul 4! Primele reacții: „Mă gândeam la fetele noastre și le vedeam acolo cu noi”

Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

„Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare.” Ce a făcut Cristi Borcea când a aflat că va fi din nou tată!

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies