Momente halucinante în Capitală. Un bărbat a murit după ce s-ar fi aruncat în lacul din Parcul Tineretului

Salvatorii au intervenit miercuri după amiază în Parcul Tineretului, pentru a scoate trupul unui bărbat din apa lacului.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Scene îngrozitoare miercuri după amiază în Capitală. O echipă de salvatori a fost solicitată de urgență în Parcul Tineretului după ce un bărbat în vârstă de 40 de ani s-ar fi aruncat în lacul ce înconjoară acest parc, informează Digi24.
La fața locului au sosit mai mulți scafandri și două echipaje SMURD, dar și două autospeciale care au intervenit la salvarea bărbatului.
Din nefericire, după minute bune de resuscitări, medicii nu l-au mai putut salva și au fost nevoiți să declare decesul.
Scafandri l-au scos din apă în stare de inconștiență.
Deocadamtă nu se cunosc mai multe amănunte despre cum a ajuns trupul bărbatului în lac iar deocamdată ipoteza sinuciderii este luată în calcul.

Un cadavru a fost descoperit la începutul săptămânii și în râul Olt

Descoperire îngrozitoare în râul Olt, chiar lângă Clubul Nautic din Slatina. Autoritățile au găsit în apă trupul neînsuflețit al fetei date dispărută de acasă.

Este vorba de Nicoleta Marcu, de 27 de ani, care de o săptămână nu a mai fost văzută de apropiați și nimeni nu știa nimic de ea.
Prietenul fetei a fost și cel care a reclamat dispariția ei, după ce nu a mai găsit-o la locuința ei.

La solicitarea IPJ se acționează cu o ambarcațiune cu motor pentru căutarea unei persoane posibil înecate în râul Olt, în zona podului rutier de la ieșirea din municipiul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu la începutul cercetărilor.

La căutarea fetei au luat parte și reprezentanţi ai AJVPS Olt, cu două ambarcaţiuni, dar şi jandarmi şi poliţişti, care au desfășurat căutări pe malul râului.

Cadavrul fetei a fost descoperit ulterior în râul Olt, la doi metri de mal.

Cazul a fost acum preluat de IPJ Olt pentru a se stabili toate circumstanțele care au dus la moartea ei.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate