Vedete

Momente incredibile la Exatlon! Un concurent si-a cerut iubita de sotie prin telefon! "Faimosul" a izbucnit in lacrimi cand a auzit raspunsul femeii

Momente superbe la Exatlon SUA. Un „faimos” si-a cerut iubita in casatorie prin telefon dupa ce echipa lui a castigat traseul pentru „comunicare”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Momente incredibile la Exatlon! Un concurent si-a cerut iubita de sotie prin telefon! "Faimosul" a izbucnit in lacrimi cand a auzit raspunsul femeiiicon photo


Celebra actrita de telenovele Carmen Villalobos a fost ceruta in casatorie prin telefon de iubitul ei, Sebastian Caicedo, aflat in Republica Dominicana in competitia Exatlon. Sebastian face parte din echipa Faimosilor, echipa care a castigat in urma cu cateva zile, la traseu, dreptul de a lua legatura prin telefon cu un membru al familiei. Sebastian, care este si el actor, a cerut producatorilor sa i se faca legatura cu iubita lui, careia i-a cerut mana in fata camerelor de luat vederi. Carmen a acceptat pe loc.


Sebastian Caicedo si Carmen Villalobos sunt impreuna de 10 ani, insa abia acum s-au decis sa-si oficializeze relatia. Ei vor sa faca nunta dupa ce Sebastian se va intoarce din Republica Dominicana. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune