Momente incredibile la Exatlon! Un concurent si-a cerut iubita de sotie prin telefon! "Faimosul" a izbucnit in lacrimi cand a auzit raspunsul femeii

Momente superbe la Exatlon SUA. Un „faimos” si-a cerut iubita in casatorie prin telefon dupa ce echipa lui a castigat traseul pentru „comunicare”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Celebra actrita de telenovele Carmen Villalobos a fost ceruta in casatorie prin telefon de iubitul ei, Sebastian Caicedo, aflat in Republica Dominicana in competitia Exatlon. Sebastian face parte din echipa Faimosilor, echipa care a castigat in urma cu cateva zile, la traseu, dreptul de a lua legatura prin telefon cu un membru al familiei. Sebastian, care este si el actor, a cerut producatorilor sa i se faca legatura cu iubita lui, careia i-a cerut mana in fata camerelor de luat vederi. Carmen a acceptat pe loc.

Sebastian Caicedo si Carmen Villalobos sunt impreuna de 10 ani, insa abia acum s-au decis sa-si oficializeze relatia. Ei vor sa faca nunta dupa ce Sebastian se va intoarce din Republica Dominicana. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: