Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Vedete

Momente tensionate între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, la TV. Motivul pentru care actrița a răbufnit: „Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, momente tensionate în direct. Iată de la ce a început cearta!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc nespus și petrec foarte mult timp împreună. Celebrul bucătar și iubita sa au decis să accepte provocarea unei aventuri în America, însă se pare că în urma unei probe s-au luat la ceartă.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, ceartă în direct

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de mai bine de un an.

Cei doi au decis să concureze în reality-showul filmat în America, însă se pare că la una dintre probe cei doi au cedat și au izbucnit. Presiunea și stresul emisiunii și-au pus amprenta, iar între celebrul chef și actriță a început o ceartă foarte serioasă.

Totul a început de la faptul că juratul emisiunii culinare i s-a adresat iubitei lui cu „femeie”, iar Doina Teodoru s-a simțit extrem de deranjată și nici măcar nu a dorit să discute asta cu partenerul său de viață.

Citește și: Cine este Cătălin Scărlătescu? Biografie: vârstă, înălțime, afaceri, studii. Află totul despre iubitul Doinei Teodoru

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, împreună la America Express 2023. Concurenții formează un cuplu solid

Doina Teodoru i-a reproșat iubitului ei că i-ar uita numele în unele situații, însă în cele din urmă a mărturisit că fiecare persoană reacționează diferit în condiții de ceartă.

Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva pentru că a luat-o înainte la autostop și era această situație ciudată între noi și atunci i-am zis că poate e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit. Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz(...) În fine, fiecare reacționează în felul lui.

Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”, a spus Doina Teodoru, în cadrul emisiunii în care concurează alături de iubitul ei.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Scărlătescu nu înțelege de ce s-a supărat iubita lui

Cătălin Scărlătescu și-a dat seama că nu a fost în regulă cum a reacționat, însă nu este de părere că ar fi dureros ceea ce i-a spus iubitei sale. Celebrul chef nu înțelege de ce a reacționat atât de dur Doina Teodoru, însă lucrurile s-au rezolvat după ce au avut o discuție serioasă.

Într-adevăr, pe mine m-a luat valul și ți-am zis o dată femeie, dar nu cred că e așa de dureros.

Dacă așa arată misoginul...(...) Crezi că nu știu cum te cheamă(...) Prima noastră hârâilă, în direct, la emisiune”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.