Momente tensionate între familia Melencu și Gheorghe Dincă. Cum a reacționat mama Luizei când l-a văzut pe Dincă

Gheorghe Dincă a fost scos din arest și adus la Caracal pentru a reface firul întâmplărilor care au dus la dispariția Luizei Melencu. Localnicii și familia Luizei l-au întâmpinat pe criminal cu huiduieli și fluierături.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Familia Melencu a trecut prin clipe grele și tensionate, astăzi, în ziua reconstituirii momentului în care Luiza Melencu a fost răpită. Gheorghe Dincă a fost scos din arest și adus la Caracal pentru a arăta pas cu pas cum a procedat în cazul celor două presupuse crime. 

Citeste si: Familia Luizei Melencu, în ziua reconstituirii răpirii fetei: "Sufletul şi inima noastră ne spun că Luiza nu e moartă."

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, reacție neașteptată: ”Domnul Dincă nu are nicio emoție”

Citeste si: O tânără de 24 de ani din Bistrița Năsăud și-a dat foc, marți dimineață. Motivul pentru care a recurs la acest gest este halucinant

Localnicii și familia Melencu l-au întâmpinat pe presupusul criminal cu huiduieli și fluerături: "Criminalule"

Familia Luizei Melencu a venit la locul din care a fost luată la ocazie Luiza, încă de la primele ore ale dimineții și a așteptat cu sufletul la gură noi declarații.
Mai mulți localnici nemulțumiți l-au așteptat pe Gheorghe Dincă cu huidueli și fluerături, strigând după el: "Criminalule".  Mama Luizei a devenit foarte agresivă când mașina cu principalul suspect al crimelor de la Caracal a ajuns la locul de unde Dincă a luat-o pe Luiza la ocazie. Mama fetei a lovit cu picioarele mașinile de poliție.

fara descriere

Mama și mătușa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forțelor de ordine și să ajungă la mașina în care era Dincă. Luptătorii de la trupele speciale i-au ținut pe oamenii furioși departe de Gheorghe Dincă și au constitutit un perimetru de siguranță, în jurul acestuia.

Gheorghe Dincă nu pare foarte afectat de aceste reacții și, la fel ca luni, în prima zi de reconstituire, el este senin și calm.

Din cauza tensiunii provocate la vederea criminalului, mama Luizei a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Anchetatorii au aflat un detaliu foarte important în caz 

fara descriere

Odată cu reconstituirea, au apărut noi detalii în caz. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că după ce a luat-o pe Luiza, nu a dus-o direct la el acasă, ci ar fi oprit în localitatea de proveniență a fetei. Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a intrat pe poartă și cum a urcat pe bancheta din spate a mașinii pentru a o lega pe fată. Presupusul criminal le-a explicat anchetatorilor că a agresat-o fizic pe Luiza și că s-a lovit la cap, după care și-a pierdut viața. 

Din spusele criminalului, reiese că scenariul a fost același în cazul ambelor fete răpite, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate