Momente triste pentru Oana Zăvoranu! Mii de persoane i-au transmis condoleanţe

Oana Zăvoranu suferă cumplit după ce l-a pierdut pe motanul Muffin, la trei ani de când îl pierduse pe celălalt motan pe care l-a iubit enorm, Martă.

Autor: A. I.

"Vă mulţumesc pentru miile de mesaje de condoleanţe, pentru Muffin al meu. În viaţă se întâmplă şi lucruri care îţi taie răsuflarea...

Am decis demult că asta e mersul meu în viaţa asta, vizibil, şi că voi împărtăşi cu voi şi momentele mele bune şi cele mai puţin bune, asta mă face reală şi umană.

E alegerea mea, nu m-a forţat nimeni, doar că de la o vreme am decis să o fac numai în termenii mei, fără impuneri, ratinguri pentru televiziuni sau sugestii de pe la lume... că mereu se găseşte lume care să mă ‘sfătuiască de bine’.

Love, Oana", a fost mesajul Oanei Zăvoranu pe Instagram.

Muffin a murit ieri, la ora 18:30, anunţa Oana Zăvoranu.

„Muffin, sufletul nostru, a luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală care poate surveni la pisici… FIP sau FIV, o boală letală, în urmă căreia nicio pisicuţă în lume nu a putut să fie vindecată sau să supravieţuiască!… Am crezut că el o să fie primul… Muffin al nostru a luptat cu boala, mândru, ambiţios şi demn, vrând să trăiască.

Azi însă, la ora 18:00, inimioara lui mică şi mult prea obosită de boală a cedat şi restul nu mai contează…. Urăsc duminica şi mereu am ştiut de ce… acum mai mult că niciodată…

Te iubeşte mami, tati, Dean, Kimmy, Riri, Thomas, Corina şi Marius… Toţi te iubim mereu vei rămâne „Muffinul nostru aristocrat”, anunţa Oana Zăvoranu ieri, pe reţeaua de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu este dărâmată de durere: „A luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală”

Oana Zăvoranu a mărturisit ce detestă! ”Nici nu încape discuţie”

”Nebunatică!” Oana Zăvoranu s-a întrecut pe sine! S-a afişat într-un costum super hot de ziua iubitului său

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Dragnea a distrus-o complet pe Viorica Dăncilă. Ce i-a făcut din închisoare

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

S-a decis cel mai așteptat moment în TV. Antena 1 anunță o mare lovitură pe piață

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies