Momentul adevărului: Ciprian Silaşi VS războinicele răzvrătite, Naomi şi Diana! ”Era ca un handicap”

În această seară, în platoul FanArena, Războinicele Diana Senteş şi Naomi Muscă îl înfruntă, în direct, pe colegul lor, Ciprian Silaşi!

Autor: A.V.

Ciprian Silaşi, Naomi Muscă şi Diana Senteş, faţă în faţă, în platoul FanArena! Cei trei foşti Războinici au dat cărţile pe faţă şi au vorbit despre implicarea lor în echipă, în timpul competiţiei Exatlon sezon II.

”Eu nu mi-am dorit foarte tare să fiu în emisiune, dar sunt foarte liniştit, având noroc că am acasă o parteneră foarte matură care nu a ascultat vorbele lui Naomi, de doar 19 ani...La

un moment dat, Naomi s-a dovedit a fi cea mai slabă concurentă. Dacă avea chef, era foarte bună. Era ca un handicap. Era foarte bună pe traseu, păcat că nu prea mai avea chef. Deficitul care era la ea, nu înota. Avea zile şi zile. Aşa am văzut-o noi şi aşa o susţin. Noi am încurajat-o şi am susţinut-o să înoate şi după două luni”, a spus Ciprian Silaşi la începutul emisiunii FanArena.

”Nu a văzut şi partea mai puţin bună ca să spun aşa. Mă bucur că nu sunt singura care a văzut acest lucru. Aveam o stare destul de bună, mi-am dorit să rămân în competiţiei. Cred că s-a văzut destul de bine că mi s-a încolăcit acea funie după gât.

Nu a fost din intenţie, nu am vrut să renunţ. Alin a avut răbdare cu mine şi m-a ajutat, îi mulţumesc pe această cale. M-am simţit susţinută de anumite persoane din echipă, în niciun caz din partea lui Silaşi. Nu mi-era lene de niciun fel. Am încercat şi în mare parte am şi reuşit”, a spus Naomi Muscă, ca răspuns pentru ceea ce a spus Ciprian.

”Colegii au insistat să înoţi”, a intervenit Diana Senteş.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 8 noiembrie. Meciul s-a încheiat! Vila a fost câştigată de Războinici! Scorul a fost foarte strâns. Reacţia lui Giani Kiriţă: ”Au felicitările mele, sunt mândru de ei”

Exatlon 8 noiembrie. Mirel Drăgan şi Ionuţ Jaguarul au fost la un pas de bătaie! Faimosul nu îşi mai putea stăpânia furia

Exatlon 8 noiembrie. Ea este noua concurentă de la Faimoşi! A fost primită cu apaluze de noii coechipieri

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies