Momentul adevarului? Mariana Moculescu: "Sunt o nebuna, o nenorocita, o tarfa ordinara, merit sa raman fara casa! Asa imi trebuie daca nu mi-am vazut de treaba mea"

Mariana Moculescu a socat pe toata lumea in aceasta seara. Ea a venit in platoul Happy Hour si si-a facut o autocaracterizare dura. Fosta sotie a lui Horia Moculescu are mari probleme si este la un pas sa isi piarda casa.

Distribuie pe:

fara descriereDupa ce a ramas fara caldura si apa calda, acum risca sa ramana si fara curent, iar problemele pe care le are au facut-o sa se gandeasca mai bine la ce fel de persoana este si ce a facut sa merite tot ce a primit.

"Sunt o nebuna, o nenorocita, o tarfa ordinara. Merit sa raman fara casa, pentru ca nu mi-am vazut de treaba mea. Am multe defecte", a spus Moculeasca.

Ea a declarat ca a plans foarte mult in ultimele zile, dar a tinut sa precizeze ca nu este in depresie. "Daca spui adevarul inseamna ca esti depresiva? Am ascultat tot ce au spus oamenii despre mine si au dreptate. Dumnezeu le ajuta ca pana la urma sa iasa asa cum si-au dorit", a completat Mariana Moculescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate