Momentul emoționant filmat de un trecător. Medicii au împlinit ultima dorință a unui pacient: să privească marea!

Imagini de-a dreptul pline de emoție! Doi medici de pe Ambulanță au împlinit ultima dorință a unui pacient!

Momentul emoționant filmat de un trecător
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Uneori, medicii trebuie să salveze nu numai trupurile pacienților, ci și sufletele lor. În timpul unei astfel de ”activități”, Neil King din Brisbane, Australia, i-a surprins pe doi paramedici de pe ambulanță și pe un pacient, care își petrecea ultimele clipe din viață privind marea. Înainte de a se stinge din viață, omul a vrut să revadă ce-l făcea fericit și îi aducea zâmbetul pe buze: marea.

Citeste si: Fenomenul „trash streaming” face încă o victimă! Un bărbat de 60 de ani a murit în timpul unei filmări LIVE

Un trecător mergea pe lângă farul Cleveland când a observat o situație puțin neobișnuită pe mal. Pe debarcader erau doi medici de urgență, iar între ei se afla o pat mobil cu un pacient, notează Lad Bible.

Citeste si: Zib, un câine bolnav și fără păr, s-a transformat total atunci când a fost preluat de o familie iubitoare: ”A fost abandonat și tot ce și-a dorit a fost să fie iubit”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

S-a dovedit că medicii nu puteau salva pacientul în niciun fel, așa că au decis să-și îndeplinească ultima dorință- să vadă marea.

Stăteau lângă el și-l amuzau cu conversații în timp ce bărbatul se bucura de priveliște.

Imaginea cu pacientul privind marea a făcut înconjurul lumii

Acest act al medicilor l-a atins pe Neil, cel care a surprins imaginile, până în adâncul sufletului său. Fotografia pe care a făcut-o pentru a o păstra amintire, a publicat-o pe Facebook. El a ținut să mulțumească serviciului de ambulanță pentru faptul sunt întotdeauna gata să ajute pacienții, cu orice nevoie sau dorință ar avea.

Doi medici de pe Ambulanță au împlinit ultima dorință a unui pacient!
Doi medici de pe Ambulanță au împlinit ultima dorință a unui pacient![Sursa foto: Instagram]

(foto- Instagram/ hello-loretta)

Postarea lui Neil a strâns 19 mii de aprecieri și, în comentarii, internauții au admirat bunătatea lucrătorilor medicali. Grupul oficial de ambulanță australian de pe Facebook i-a mulțumit lui Neil pentru cuvintele sale amabile și și-a recunoscut cu mândrie personalul. Din păcate, nu se știe nimic despre pacient, deoarece spitalele nu dezvăluie informații personale. Dar această poveste și așa a reușit să-i  impresioneze pe utilizatorii de pe internet.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mama eroină care s-a stins din viață după ce s-a aruncat în fața mașinii, salvându-și copilul și soțul

Cristina, mireasa care-și plânge soțul ucis cu sânge rece chiar în ziua nunții lor: ”Cum voi trăi fără tine, scumpul meu?”

Afirmația revoltătoare a unei gimnaste din Rusia! Ce a putut să spună Karolina Sevastyanova: ”Aceste persoane sunt iresponsabile”

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Aceste pensii se taie definitiv. Ordinele s-au semnat deja. Șefa Senatului a dat vestea

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Dragonul de Apă, forța navală a PLAN. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies