Momentul în care Adriana Bahmuțeanu s-a întâlnit la mall cu actuala iubită a lui Silviu Prigoană! Ce a urmat e fabulos! EXCLUSIV

Întâlnire de gradul 3 la un centru comercial din Capitală: Adriana Bahmuțeanu s-a întâlnit cu Mihaela, actuala iubită a lui Silviu Prigoană.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Adriana Bahmuțeanu a dat nas în nas cu actuala iubită a lui Silviu Prigoană, iar ce s-a întâmplat mai departe este cu adevărat specaculos. S-a întâmplat cu ceva vreme în urmă, însă până acum nu s-a știut despre asta.

Conform unei surse din anturajul lui Bahmu, cele două s-au trezit față în față la un magazin de electronice din cadrul unui mall situat în nordul Capitalei.

 

fara descriere

”Adriana era cu copiii la cumpărături și a văzut-o pe Mihaela care era în căutarea unui cadou. Ele se mai văzuseră înainte, într-un alt mall, undeva în zona scărilor rulante, însă atunci nu și-au vorbit. Acum, Adriana și-a luat inima în dinți și s-a dus direct către Mihaela”, spune sursa WOWbiz.ro.

”Mihaela a zâmbit și i-a îmbrățișat pe cei mici”

Conform respectivei surse, actuala iubită a lui Prigoană a avut un moment în care a părut descumpănită, mai ales că nu știa ce urma să se întâmple.

Citeste si: Fiul lui Silviu Prigoană îşi răsfaţă soţia sexy! Honorius i-a oferit Corinei un inel cu diamante!

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu îl cunoaște pe „medicul cu opt clase”: „Avea o metodă de anestezie foarte ciudată. L-am văzut cum injecta...”

Citeste si: Cumnatul Adrianei Bahmuțeanu, scandal cu Primăria: ”Rușine să vă fie, în loc să investiți bani cu cap voi asigurați despăgubiri, mâine-poimâine le plătiți și carburantul!”

”Nu știu exact la ce s-a gândit în momentul ăla Mihaela, cert e că Adriana a surprins-o când a mers la ea și i-a spus că îi mulțumește că are grijă de copii. Mihaela a zâmbit, s-a uitat către cei mici și i-a îmbrățișat. A urmat o discuție de câteva minute în care cele două s-au deschis. Într-un final s-au pus de acord că amândouă își doresc să se liniștească și să se termine tot balamucul ăsta”, ne-a mai povestit apropiata Adrianei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate