Momentul în care Margherita de la Clejani a cedat psihic! A picat BAC-ul pentru doar două sutimi: „Am făcut contestaţie şi mi s-a scăzut din notă!”

Margherita de la Clejani a cedat psihic după ce picat examenul de Bacalaureat în 2012.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Margherita de la Clejani a cedat psihic în vara lui 2012, când a dat un examen de bacalaureat care a marcat-o enorm din punct de vedere mental. Elevă a liceului Dinu Lipatti, ea a ratat BAC-ul la mustață, în ciuda faptului că a promovat toate probele. (vezi primele imagini cu Margherita, după ce a provocat accidentul rutier)


In articol:

Citeste si: Maria Carneci si Margherita de la Clejani, cele mai impatimite fane ale serialului-fenomen "Dragoste infinita"! Margherita este indragostita iremediabil de Emir, iar Maria este topita dupa Kemal! Vezi ce mesaj uluitor a transmis pe contul de socializare a

Citeste si: VIDEO | Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

Citeste si: Margherita de la Clejani, scandal după scandal! Vecinii au chemat Poliția

Margherita a luat nota 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. Astfel, media ei generală a fost 5,98, cu două sutimi mai mică decât media 6, care asigura promovarea BAC-ului. Fata Vioricăi din Clejani a făcut contestaţie, însă fără acest lucru nu a ajutat-o prea mult.

fara descriere

Margherita de la Clejani a cedat psihic: "Nu mi se pare corect" 

"Am scris 'Luceafărul'. Am luat luceafărul ăla şi l-am desfăcut în patru, în cinci, în şase. Şi nu mi se pare corect ca eu să iau nota 6.40. Am făcut contestaţie şi mi s-a scăzut din notă! De ce? Nu mi se pare corect", a spus fiica Clejanilor, după afişarea rezultatelor finale la Bac. Viorica de la Clejani, mama Margheritei, a răbufnit: "Să le ia dracu de sutimi".

Până la urmă, Margherita din Clejani a luat BAC-ul în sesiunea de toamnă a anului 2012, după ce a obţinut media 6,65. Margherita a revenit zilele trecute în prim-plan după ce a provocat un accident. Mai mult, ea riscă un  dosar penal pentru consum de substanțe interzise.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate