Vedete

Momentul in care Mariana a facut-o pe Diana Belbita sa planga! Ce i-a spus inainte de a pleca de la Exatlon

Marina este concurenta care a parasit competitia Exatlon in 21 martie, ea fiind eliminata in urma voturilor telespectatorilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Momentul in care Mariana a facut-o pe Diana Belbita sa planga! Ce i-a spus inainte de a pleca de la Exatlonicon photo

Mariana s-a despartit de colegii ei de la Razboinci, momentul fiind unul emotionant. Fosta concurenta de la Exatlon a reusit sa se abtina si sa nu planga. In plus, ea le-a adresat cuvinte de incurajare celor din echipa ei, dar si celor de la Faimosi.

Cea mai emotionata concurenta de la Faimosi a fost Diana Belbita, la care Mariana s-a dus si a imbratisat-o.

“Belbi esti un copil minunat. Mi-a placut zambetul tau. Chiar daca privirea ta e dura, sufletul tau nu e asa”, a spus Mariana inainte de a o strange tare in brate pe cea supranumita “printesa razboinica”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune