Momentul în care Reghecampf putea fi pus sub acuzare pentru bigamie! Antrenorul a făcut nunta înainte să se pronunțe divorțul! Dezvăluiri exclusive

Laurențiu Reghecampf putea fi acuzat de bigamie și ar fi riscat chiar închisoarea, la divorțul de prima soție.

Autor: Radu Constantin

In articol:

13 ani a stat Laurențiu Reghecampf cu prima soție, Mariana și tot atât cu Anamaria Prodan. Antrenorul nu a putut să depășească acest punct critic și de fiecare dată s-a grăbit să divorțeze pentru o altă femeie.

Rghecampf s-a însurat cu Anamaria înainte să se pronunțe definitiv divorțul de Mariana

În 2008, Reghecampf a fost atât de nerăbdător să se recăsătorească încât a făcut-o înainte ca divorțul de Mariana să se fi pronunat definitiv. Mai exact, Reghe și Prodan s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas, iar data limită la care fosta nevastă putea să facă recurs la hotărârea de divorț era 26 iunie 2008.

Laurențiu Reghecampf și prima soție

Laurențiu Reghecampf, alături de prima soție, Mariana

Dacă Mariana ar fi făcut recurs, Reghecampf s-ar fi trezit în situația cu totul specială de a avea în paralel două soții: una acasă și cealaltă în America. În aceste condiții, el ar fi putut ajunge să fie acuzat de bigamie, pentru care codul penal prevedea în acel moment pedeapsa cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Din fericire pentru el, Mariana nu a făcut recurs, iar divorțul a rămas definitiv cu data anterioară căsătoriei cu Anamaria Prodan.

  

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Citeste si: Anamaria Prodan nu are nicio avere de împărțit cu Laurențiu Reghecampf: ”Dacă acea fată e gravidă, e o mare problemă”

Acum, Laurențiu Reghecampf pare motivat din nou să închei rapid socotelile cu Anamaria Prodan pentru că iubita lui, Corina, ar fi însărcinată și urmează să-i aducă pe lume un al treilea urmaș.

Doar că divorțul de Anamaria se anunță mult mai complicat decât cel de Mariana.

Ce spune Anamaria Prodan despre divorțul de Lurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodanvor divorța după 13 ani de căsnicie

„Eu am aflat prima dată de divorț când conduceam. M-a oprit un polițist și m-a intrebat cum s-a întâmplat asa ceva. Că tocmai a anunțat soțul dumneavoastră în presă, că divorțează. Vorbim foarte rar, pentru că eu consider că ce am avut de spus am spus, frumos și elegant.

Pentru mine nu mai există loc de întoarcere, de împăcare. Pentru că pe mine mine, un om nu trebuie să mă mintă sau să mă trădeze. Probabil nu a mai fost fericit. Am vorbit rar.(...)

Citeste si: Anamaria Prodan nu are nicio avere de împărțit cu Laurențiu Reghecampf: ”Dacă acea fată e gravidă, e o mare problemă”

Eu nici acum nu vreau să cred că există așa ceva, că a existat altă femeie. Nu vreau să vorbesc despre asta. Eu pot să divorțez în 30 de minute la Ambasada din America. Eu sunt omul care nu regret nimic. Ceea ce vedeți astăzi, îmi este străin și mie. Nu îmi doresc să fiu târâtă în așa ceva. Nu îl cunosc pe omul de astăzi, nu îmi trebuie un astfel de om. Mă simt foarte trădată”, a povestit Anamaria Prodan la emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Corina, presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, se plânge că este hărțuită în mediul online: „Voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”

Anamaria Prodan, primele dezvăluiri despre partaj! Cum vor împărți averea: „O să-i las lui tot”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre o nouă relație: „Să urce alături de mine treptele succesului”

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Umilință totală pentru Iohannis. Greşeala care l-ar putea costa totul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cel mai crâncen avertisment meteo pentru decembrie! „O bombă polară” va face ravagii peste tot. S-a emis alertă

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies