Momentul incredibil în care un copil de nouă ani a fost dărâmat de pe placa de surf chiar de un rechin. Ce s-a întâmplat apoi

Momentul incredibil în care un copil de nouă ani a căzut de pe placa de surf după ce a fost dezechilibrat de un rechin, a fost filmat în întregime.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Citeste si: Un bărbat din Arad a distrus șapte mașini și a sărit de la etaj cu o macetă în mână

Citeste si: Maria este cel mai tânăr parlamentar! Are 22 de ani și se iubește cu un politician cu 43 de ani mai în vârstă

Citeste si: Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu. Laura Vicol: „Răzvan a făcut infarct înainte să intre pe acea bucată de drum”

Momentul incredibil în care un copil de nouă ani a fost dărâmat de pe placa de surf chiar de un rechin. Ce s-a întâmplat apoi

Chandler Moore a mers la plajă alături de familia lui, Tatăl lui a declarat pentru CNN că era o zi însorită, „perfectă pentru surf”. A mai spus că plaja era aglomerată şi că mai mulţi surferi se aflau deja în apă atunci când a intrat în valuri împreună cu fiul său.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Micuțul abia se ridicase pe placă, iar la scurt timp a fost dezechilibrat de ceva ce părea a fi un pește, din câte și-au putut da seama părinții.

Filmarea realizată de camera GoPro ataşată de placa familiei Moore a surprins însă întregul incident: copilul fusese răsturnat chiar de un rechin, înotătoarea dorsală a acestuia fiind perfect vizibilă în imaginile video.

Tatăl micuțului a postat filmarea pe contul lui personal de Twitter.

Rechinii sunt o prezenţă comună în zona plajei New Smyrna, iar estimările specialiştilor spun că fiecare om care înoată în acel perimetru se află la aproximativ 3 metri depărtare de unul dintre ei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate