Momentul îngrozitor în care un bărbat a căzut în gol a fost filmat! Făcea bungee-jumping, dar coarda elastică s-a rupt VIDEO

Un bărbat a căzut în gol de la mare înălțime după ce coarda elastică s-a rupt în timp ce făcea bungee-jumping.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Un bărbat în vârstă de 39 de ani credea că va avea parte de o experiență pe care o va povesti cu plăcere rudelor și prietenilor. Și-a făcut curaj și a deci să facă bungee-juping, o experiență la care nu multe persoane se încumetă.

Polonezul a căzut în gol, după ce coarda elastică de care era prins s-a rupt. El s-a ales cu grave leziunei ale coloanei vertebrale în urma căzăturii. Martorii l-au auzit țipând când a aterizat pe salteaua gonflabilă care se afla pe pământ pentru a preveni accidente grave. Deși rănile nu au fost la fel de grave cum ar fi fost dacă ar fi căzut pe pământ, bărbatul s-a ales cu o fractură de coloană cervicală și cu mai multe probleme la organele interne.

Citeste si: Ultima fotografie a Alexandrei Măceșanu, alături de familia ei, înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

Citeste si: Părinții Alexandrei au fost audiați! Ce i-au întrebat anchetatorii: „Ei nu sunt în stare să spargă smartphone-ul Alexandrei”

Citeste si: Fotografiile descoperite în laptopul lui Gheorghe Dincă îl incriminează: „Să dea explicații pe fiecare fotografie în sine! Era obsedat de...”

fara descriere

Declarațiile din partea companiei de bungee-jumping

Reprezentanții companiei care oferea o astfel de distracție în parcul din Polonia au declarat că este primul incident de acest gen și că nimeni nu s-a rănit în cei 19 ani de activitate în timp ce făcea bungee-jumping.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de acestă tragedie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate