Momentul jenant în care Gabriela Cristea l-a confundat pe Cătălin Măruță cu Mădălin Ionescu

Gabriela Cristea l-a confundat pe Cătălin Măruță cu Mădălin Ionescu. Se întâmpla în urmă cu mai mulți ani, când Gabriela Cristea era măritată cu Marcel Toader, iar Cătălin Măruță prezenta emisiunea ”Happy Hour”.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Gabriela Cristea i-a spus prezentatorului ”Mădălin”. Cătălin Măruță i-a dat replica imediat.  

Gabriela Cristea, moment jenant la Cătălin Măruță. ”Nu e nicio problemă, poți să-mi spui și Mădălin. Nu mă supăr, înțeleg, mergi atât de des la Mădălin. Poți să-mi zici și Simona, dacă vrei”, a reacționat Cătălin Măruță, referindu-se la ceilalți doi prezentatori cu care la acel moment avea emisiuni în același interval orar: Mădălin Ionescu și Simona Gherghe.

Citeste si: Tavi Clonda se teme de oameni după contactul cu Marcel Pavel! Gabriela Cristea îi face praf pe cei care nu cred în COVID-19

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

 

Citeste si: Andra și Cătălin Măruță au o situație financiară de invidiat. Iată cât câștigă cei doi lunar. E o sumă cu multe zerouri

Citeste si: Andra, detalii savuroase despre relația cu Cătălin Măruță. „Mă aruncă pe sus, pe...”

Cătălin Măruță, despre divorțul lui Gabi Cristea de Marcel Toader

Gabriela Cristea, moment jenant la Cătălin Măruță. La scurt timp, Gabriela Cristea ajungea din nou în emisiunea lui Cătălin Măruță din cauza divorțului cu scandal de Marcel Toader. ”Chiar îmi pare rău dacă e o despărţire finală! Ar fi păcat ca povestea lor de dragoste demnă de un film american de dragoste să nu aibă un final fericit", spunea Cătălin Măruţă, fără să bănuiască întorsătura urâtă pe care avea să o ia divorțul dintre cei doi. Asta pentru că ani la rând, Gabriela Cristea și Marcel Toader s-au judecat și și-au aruncat acuzații grave.

Totul era legat de avere. Gabriela Cristea a spus că Marcel Toader i-ar fi luat, în timpul căsniciei, fără să știe sume consistente de bani pe pe cardul personal. Gabriela Cristea l-a dat în judecată pe fostul soț Marcel Toader cerând despăgubiri de 400.000 de euro, scria presa la acel moment.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate