Momentul penibil prin care a trecut Loredana la concertul lui George Michael de la Bucuresti, din urma cu noua ani! Artista a cazut pe scena la finalul recitalului sustinut de ea in deschidere

Loredana a trecut de la extaz la agonie in urma cu ani de zile, la concertul regretatului George Michael de la Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereIn 2007, Loredana a fost selectata de echipa celebrului artist  britanic pentru spectacolul acestuia de la Bucuresti. Dupa o lupta dura cu Holograf, ea a fost  cea solicitata sa cante in deschiderea lui George Michael, lucru ce a constituit o bila alba in cariera romancei,

La ora concertului, Lori a urcat pe scena si, intr-o maniera personala, a interpretat cele mai cunoscute ale ei de pana atunci, de la "Buna seara, iubito", "Cine iubeste si lasa" sau "Mi-am pus busuioc in par" pana la o piesa in premiera, intitulata"Copiii sirenelor". Prestatia blondei a incins atmosfera, la fel si tinuta sexy pe care si-a ales-o special pentru acest eveniment.(imagini incredibile cu Loredana imbracata de bani la un concert din America)

fara descriereDin pacate, spre finalul show-ului, Loredana a avut parte si de un mic moment neplacut! Cantareata a alunecat pe scena uda, din cauza ploii abundente din acea seara, si a cazut! Imediat, insa, ea s-a ridicat si, pentru a salva situatia, a improvizat o figura de dans pe o melodie ritmata!

George Michael a venit in fata publicului cateva minute mai tarziu si nimeni nu si-a mai amintit de incidenntul lui Lori. Artistul a sustinut la Bucuresti un concert, de doua ore, iar cei 30.000 de oameni prezenti pe stadionul “Lia Manoliu” au cantat odata cu el hit-urile sale, “Faith”, Fast Love, Too Funky, Shoot the Dog, Careless Whisper, Freedom, ultimele doua la biss-urile cerute de fani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate