Mona de la Puterea Dragostei, revine în casă? Replică șoc: „Dacă revin aș vrea să fiu `sare`!”

Mona de la Puterea Dragostei a devzvăluit misterul revenirii sale în casa iubirii din Turcia.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Mona de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai iubite concurente ale sezonului trei, dar din păcate nu a mai putut sta în casă pentru că a vrut să fie alături de băiețelul ei la începerea noului an școlar. 


In articol:

Plecarea Monei a stârnit foate multă tristețe în imina lui George, dar și a fetelor alături de care legase prietenii strânse. Cu toate că a plecat pentru a avea grijă de fiul ei, Mona recunoaște într-un fel sau altul că ar vrea să se întoarcă în competiția din Istanbul dacă acest lucru ar fi posibil.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Mona de la Puterea Dragostei, primele declarații despre revenirea ei în casă 

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei care a făcut furori alături de George, spune că există posibilitatea ca ea să revină în carul competiției. Surpriza este că Mona nu ar vrea să revină pentru a-și face o nouă relație. 

„Nu știu dacă voi reveni în casă. Asta depinde de cei de acasă. Plus că depinde de ceea ce se întâmplă. Dacă voi reveni vreodată în casa Puterea Dragostei este clar că nu va fi pentru a-mi continua relația cu George și nici pentru a-mi face o altă relație cu o altă persoană din acea casă. Voi merge strict pentru râcă. În momentul în care am plecat de acasă în emisiune am plecat cu o chestie, când am ajuns acolo s-a întâmplat cu totul și cu totul altfel. În acea casă este și lapte și sare. Dacă mă întrebați, în momentul ăsta aș vrea să fiu sare. Probabil este prea recent ca să pot spune.”, a declarat Mona în cadrul emisiunii Totul despre Puterea Dragostei, By Cornelia Ionescu. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mona de la Puterea Dragostei s-a întâlnit cu George în București. Ce au discutat cei doi

Puterea Dragostei: George o seduce pe Andreea! Seba răbufnește: „Ai auzit de respingere?”

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

George de la Puterea Dragostei, reacție acidă după ce Mona a spus că s-au văzut în afara competiției: ”Să nu mai existe..”

Bogdan Mocanu este în doliu. Câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei, mesaj cu subînțeles: ”Nu mai e loc de alt stres...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies