Mona de la Puterea Dragostei s-a întâlnit cu George în București. Ce au discutat cei doi

Mona și George au format cel mai frumos cuplu al sezonului trei. Cei doi s-au despărțit de curând și Mona a ales să plece din casa Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Mona de la Puterea Dragostei s-a îndrăgostit la prima vedere de George. Cei doi au fost cel mai iubit cuplu al acestui sezon, dar din păcate dragostea lor nu a durat prea mult. Aflată în platoul Wowbiz.ro Mona a dat mai multe detalii despre relația ei cu George și care au fost motivele care au dus la despărțire. Mai mult, ea a recunoscut că s-a văzut de curând cu George, însă decizia este clară în ceea ce privește relația lor de iubire. 


In articol:

„Sentimente au fost, din partea lui nu au fost, lucru confirmat chiar și de el. Eu am avut sentimente pentru el, poate mai am și în momentul de față. Ne-am întâlnit în București când au venit băieții, doar că relația este aceeași între noi. Nu vorbim. Am avut doar niște tachinări și certuri. Nu ne-am deblocat. Eu și George nu ne vom împăca, nu avem cum să fim împreună nici în casă, nici în exterior”, a declarat Mona la Totul despre Puterea Dragostei. 

În cadrul aceleași emisiune a fost și Akebono care este cel mai bun prieten al lui George din casă și poate să-și dea cu părerea despre relația celor doi. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Din punctul meu de vedere George este foarte orgolios și vrea să aibă control asupra situației, dar sunt unele cazuri în care ar trebui să lase puțin garda jos. Să-i dai Cezarului ce-i al Cezarului”

Mona, adevărul despre despărțirea de George de la Puterea Dragostei 

Mona a făcut lumină în cazul despărțirii de George și a expus clar care au fost motivele care au dus la ruptura dintre cei doi. 

„El a spus clar că el nu se va întoarce acasă și chiar dacă se va întoarce, noi nu vom putea fi împreună. Astea au fost cuvintele lui și am zis `ok`. Plus comportamentul lui față de mine. La început lucrurile au fost foarte calde, eram dispusă să fac foarte multe lucruri pentru el, doar că a venit acum în țară și a pus punctul pe „i”. Pur și simplu nu-l mai vreau, a mai declarat Mona, adăugând că ea ar mai fi încercat să-i dea o șansă lui George dacă nu ar fi fost atât de vehement. De asemenea, Mona crede că nu va rămâne prietenă cu George pentru că nu crede că poate exista o astfel de relație între doi oameni care au avut sentimente unul pentru altul.”, a mai declarat Mona de la Puterea Dragostei. 

„Nu știu de ce vă mirați de ce a spus Mona pentru că o cunoașteți și știți că este un caracter foarte puternic. Nu e de mirare. Din câte vă amintiți am plâns și eu și Paul când s-au despărțit. Dar între timp, când au intervenit niște certuri și niște discuții nu au știut să aplaneze și deja era o problemă foarte mare”, a adăugat și Akebono. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Puterea dragostei 29 septembrie. Cristian Comănici îl avertizează pe Marinescu: „Bomba o detonez la finalul săptămânii”

Daiana, fosta concurentă Puterea dragostei, a ales să-i fie amantă lui Fernando?! „Am fost nevoita sa fiu a treia persoana”

Nu mai mâncați ouă din comerț, care au ștanțate cifra 3 pe coajă! Iată ce au descoperit cei de la Protecția Consumatorului

Ricardo de la Puterea Dragostei, suspectat că o înșală pe Deea! Prima reacție a lui Ricardo: „Păcat că...”

Puterea Dragostei: George o seduce pe Andreea! Seba răbufnește: „Ai auzit de respingere?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies