Mona Segall face dezvaluiri din culisele Hell'S Kitchen: "Am dormit in platou"

Producatoarea noului show culinar de la Antena 1 face dezvaluiri din culise.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMona Segall a plecat de la PRO TV cu intreaga echipa de productie, despre care spune ca este "gasca" ei.

"Practic lucrez cu aceeaşi echipă. Am fost norocoasă din acest punct de vedere. Sunt oameni cu care lucrez de ani de zile, am pus împreună umărul la numeroase proiecte. Unii dintre ei au rămas lângă mine şi în această echipă, formată de-a lungul anilor, din plăcere. De fapt, noi nu mai suntem o echipă, suntem o "gaşcă" şi chiar dacă lucrăm foarte multe ore pe zi, nu mai simţim asta, pentru că ne şi distrăm", a spus Mona Segall pentru goodfood.ro.

Formatul original Hell's Kitchen a fost adaptat astfel ca, in loc de un singur jurat - Gordon Ramsay, concursul din Romania va avea trei: Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu.

"Nu sunt multe modificări, însă orice show se adaptează, cu acordul proprietarilor formatului, desigur. Avem trei juraţi. Avem 20 de concurenţi-bucătari, în Statele Unite numărul lor a variat de la un sezon la altul – cel mai recent sezon american are 18 concurenţi, de exemplu", a explicat ea.

Fosta "mana de fier" de la PRO TV isi lauda echipa, care numara in jur de 200 de persoane. "Intreaga echipă care lucrează la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” numără între 150 şi 200 de persoane. Volumul de muncă este foarte mare, pe perioada cât durează filmările mulţi dintre noi ajung acasă doar pentru câteva ore", a mai spus Mona Segall pentru sursa citata.

"Show-ul este filmat într-un regim aparte, pentru că toţi concurenţii sunt monitorizaţi 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Juraţii sunt şi ei prezenţi pe platourile de filmare în fiecare zi, în funcţie de implicarea fiecăruia în probele din show. Fie că vorbim de serile în care avem service în restaurant, fie că vorbim de momentele de jurizare sau de deplasările cu concurenţii, toţi ne petrecem foarte multe ore la filmare. S-a întâmplat să şi dormim acolo", a declarat producatoarea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate