Monica a impartit rechizite copiilor de la Asociatia “Hraniti Copiii”

Monica Gabor a inceput o serie de actiuni caritabile in America, alaturi de Mr.Pink, pe care le continua si in Romania, in prima faza la Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereSensibila atunci cand vine vorba de copii, pentru ca, la randul ei, este mama, vedeta si-a dorit sa viziteze cateva centre de plasament si ONG-uri care au grija de copiii nevoiasi sau de cei orfani, in speranta ca ii poate ajuta cu cateva lucruri necesare pentru scoala si nu numai.

Pentru inceput, Monica s-a oprit, martea trecuta, la Asociatia “Hraniti Copiii” din Sectorul 2, acolo unde, prin amabilitatea doamnei Presedinte executiv Marinela Buttu, a avut ocazia sa stea de vorba cu 16 copii din centrul de zi, de prevenire a abandonului si institutionalizarii copiilor. Acestia provin din familii fara posibilitati financiare, iar varsta lor este cuprinsa intre 7 si 11 ani. Avand in vedere faptul ca acesti copii merg la scoala, urmand clasele I-IV, Monica s-a interesat de nevoile lor, astfel incat le-a facut cadou rechizite scolare si dulciuri. Un gest primit cu multa caldura din partea celor mici, care au indragit-o imediat pe Monica Gabor.

fara descriereEi au primit-o cu poezii si au demonstrat ca sunt foarte bine pregatiti, in ciuda problemelor de acasa. Mai mult, la un moment dat, cativa dintre copii au si pupat-o pe Monica, de care nu s-au mai dezlipit pana cand vedeta a plecat din clasa. “Am intalnit niste copii educati, foarte bine pregatiti, dar mai ales foarte calzi! Au o doamna invatatoare minunata, Virginia Stanescu, care se ocupa foarte bine de ei. Mi-am adus aminte cu drag de invatatoarea mea, al carei nume mi-l amintesc perfect, doamna Ciupala Angela! M-am simtit foarte bine in  aceasta vizita, copiii m-au facut sa zambesc si sper sa revin la ei si cu alte ocazii!”, spune Monica.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate