Monica Anghel isi ia fratele in turneu anul viitor! "Canta de doi ani e inca necasatorit!"

Monica Anghel a incheiat sezonul concertelor din Garajul Europa FM cu un recital de exceptie pe care l-a sustinut impreuna cu castigatoarele concursului “Canta cu Monica”.

Distribuie pe:

fara descriereMonica si Alexandru AnghelVedeta a ales trei dintre cele mai talentate ascultatoare Europa FM care s-au inscris in concurs: Bianca Nita si Elena Radu din Constanta si Alma Nicole din Bucuresti.

Concertul de pe 5 decembrie a fost al treilea pe care Monica l-a sustinut in Garajul Europa FM. Ea a marturisit ca revine de fiecare data cu aceeasi emotie si bucurie. Monica a interpretat cateva dintre piesele ei consacrate- “Vin’ la mama de ma cere”, “Dau viata mea”, ”Singur in noapte” si “Fluturi de zapada”, dar nu au  lipsit piese de referinta din repertoriul international: ”Feliz navidad”, “New York, New York”, “Unchain my heart” si “The greatest love of all”, una dintre piesele lui Whitney Houston, pentru care Monica are o sensibilitate aparte.

Surpriza serii a fost minirecitalul sustinut de Alexandru Anghel, care a cantat in premiera o piesa compusa de el ,”So Fabulous” , si alte doua piese ale lui Tom Jones-“She’s a lady” si “ Is not unusual”.

fara descriereMonica Anghel si George ZafiuCanta de doi ani si e inca necasatorit!”, a precizat Monica. ”Dar are o iubita si este cu el aici, in Garaj!” a venit si replica fratelui.

George Zafiu, MC-ul concertelor din Garaj, a pregatit si el surprize pentru Monica: ea a fost colindata de grupul vocal de copii ”Andante”.  “M-ati luat prin surprindere, pentru mine este o bucurie sa vad atatia copii frumosi cantand, va multumesc din suflet!” , a marturisit Monica.

Emotii si la dezvelirea portretului ei, pictat de Aidan Andon, pe care Monica l-a semnat si care a fost pus la loc de cinste in Galeria Artistilor din Garajul Europa FM.

Şi inca o surpriza: la concert a fost prezent si Cornel de la Trupa Vunk, pe care Monica l-a descoperit cu bucurie in public.

A fost ultimul concert Live in Garaj din acest sezon. George Zafiu a promis ca anul viitor  seria concertelor va reveni in forta: ”Habar n-aveti ce va pregatim in 2013”, a spus George Zafiu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate