Monica Anghel nu se mai opreşte din slăbit! A scăpat până acum de 30 de kilograme: "Fac sport şi în camera de hotel"

Monica Anghel nu se mai opreşte din slăbit.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

Monica Anghel a început să scadă în greutate atunci când a avut probleme de sănătate şi a fost operată la coloană. Până acum artista a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme.

 

“Hainele pe care le port acum mă reprezintă, mă simt bine în pielea mea, sunt mulţumită de cum arăt şi de aici vine şi o altă Monica, cu o altă atitudine. Merg în continuare la sală şi fac mişcare câte două ore pe zi, iar atunci când sunt plecată la spectacole, prin ţară, fac mişcare în camera de hotel, timp de 40 de minute”, a spus Monica Anghel pentru click.ro.

Monica Anghel voia să participe la Exatlon

"Eu am urmarit cu mare atentie aceasta emisiune si va felicit pentru ea. Este interesanta, educativa si o urmaresc impreuna cu fiul meu. Exatlon nu este doar o competitie sau un show de televiziune, oamenii aia sunt pusi in situatii grele, stau in conditiile acelea de stres si incearca sa-si depaseasca limitele, iar ce se intampla acolo este nemaipomenit. Va felicit din suflet pentru emisiunea Exatlon pe care o faceti la Kanal D. Si pe mine m-ar fi batut gandul sa particip daca nu as fi avut o interventie pe coloana. Bineinteles daca m-ati fi acceptat la preselectii...Daca nu, nu. (rade). Bafta multa cu noua editie Exatlon, eu o sa fiu acolo, pe receptie", a declarat Monica Anghel, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: