Monica Belluci și Nicolas Lefebvre s-au despărțit. "Vom rămâne prieteni"

Monica Belluci și Nicolas Lefebvre s-au despărțit după un an de relație, în ciuda tuturor aparențelor de cuplu solid și fericit.

Distribuie pe:

fara descriere

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în vara anului 2018, după două căsnicii eșuate ale frumoasei italience. Monica Belluci părea că își găsise fericirea în brațele iubitului mai tânăr decât ea cu 17 ani, însă nici de această dată relația ei nu a durat prea mult. 

Monica Belluci a încheiat frumoasa poveste de dragoste dintre ea și sculptorul Nicolas Lefebvre  

Monica Belluci a confirmat despărțirea, ba mai mult, are doar cuvinte de laudă la adresa fostului iubit și declară că relația lor nu se termină aici, doar că între ei nu va mai fi niciodată nimic și vor rămâne în relații de prietenie.  

"Ne-am simţit atât de bine împreună şi m-a învăţat atât de multe lucruri. Nicolas are o reală sensibilitate artistică. E un bărbat minunat, dar drumul nostru intră acum pe un nou făgaş: acela al prieteniei" ,declară actrița. 

Citeste si: Anunțul despre Alexandra Măceșanu care a aruncat internetul în aer: "Trăiește, e în podul unei case"

Citeste si: Scandal monstru între Huidu și Găinușă pe tema criminalului din Caracal! ”Viața îți rezervă surprize nebănuite”

Citeste si: Amanta lui Guţă, afirmaţii şoc: "Am vorbit cu Alexandra Măceşanu, m-a sunat cu video"

După două căsnicii eșuate, fostul model în vârstă de 54 de ani a crezut că și-a găsit jumătatea.
Monica Belluci a avut o căsnicie de 4 ani cu fotograful Claudio Carlos Basso. După divorț, actrița s-a căsătorit cu actorul de origini franceze, Vincent Cassel. Cei doi soți au jucat în opt filme împreună. Cuplul s-a despărțit după 18 ani de relație și 14 ani de căsnicie. Vestea despărțirii lor a fost șocantă pentru fani. Asta cu atât mai mult cu cât cei doi aveau împreună două fiice de vârste mici – Monica a devenit mamă pentru prima oară la 39 de ani și a doua oară la 45, Deva născându-se pe 12 septembrie 2004 şi Léonie, pe 21 mai 2010. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate