Monica Birladeanu joaca rolul principal in filmul comisarului Cattani!

Dupa succesul inregistrat in controversatul film “Francesca”, Monica Birladeanu revine pe marile ecrane in pelicula “Itaker”, regizata de celebrul Michele Placido.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereDin 29 noiembrie, Monica Birladeanu poate fi vazuta pe marile ecrane in “Itaker”, filmul produs de Bobby Paunescu si Michele Placido, celebrul comisar Corrado Cattani din “Caracatita”. Monica a prezentat deja pe pagina ei personala de facebook afisul filmului in care joaca rolul principal, alaturi de un alt nume puternic din cinematografia italiana, Francesco Scianna, dar si de Placido, care are doar o participare extraordinara.

fara descriereMichele Placido
In film, Monica o interpreteaza pe Doina, o fata din Romania care a emigrat in Germania. Ea lucreaza pe post de barmanita intr-un restaurant, serveste clientii, dar esti si patroana localului dintr-o comunitate de imigranti romani refugiati in zona din cauza comunistilor. Doina cunoaste un imigrant italian, Benito, de care se indragosteste, si traieste alaturi de el experiente de viata incredibile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate