Monica Davidescu, marea absenta de la finala Dansez pentru tine! Nu s-a bucurat alaturi de George pentru castigarea premiului de 60.000 de euro!

Monica Davidescu s-a accidentat grav in timpul antrenamentelor de la Dansez pentru tine si a fost nevoita sa se retraga din concurs.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereMonica Davidescu, in momentul accidentariiIn locul ei, alaturi de George, a intrat in competitie Roxana Ionescu, fosta Mama Natura fiind pentru a doua oara pe Ringul Viselor.

George Boghian, tanarul nascut in Dorohoi si crescut intr-un centru de plasament, a castigat marele premiu de 60.000 de euro si are de gand sa isi cumpere o casa. Marea absenta de la Buftea a fost chiar prima sa partenera, Monica Davidescu. Actrita care va fi supusa unei interventii chirurgicale nu s-a bucurat alaturi de George pentru castigarea celui de-al 13-lea sezon de Dansez pentru tine.

Sotia lui Aurelian Temisan l-a sustinut in permanenta pe fostul ei partener, ea fiind prezenta in culise si aratandu-si suportul moral pentru Roxana Ionescu si George.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate