Monica Davidescu nu vrea sa fie o povara pentru familia ei dupa ce a fost operata la picior! "Ma mut cu fetita la Prahova"

Actrita care s-a operat la piciorul accidentat in timpul participarii ei la "Dansez pentru tine" a marturisit ca nu vrea sa fie o povara pentru familia ei si ca se muta cu fiica ei in Prahova unde sora si verisoarele ei pot avea grija de micuta.

Distribuie pe:

fara descriere"Încerc să nu fiu o povară prea mare pentru familie. Mă mut cu fetiţa (în vârstă de doi ani – n.r.) la surori şi la verişoare, în Prahova, unde în fiecare zi va exista cineva (prin rotaţie, după un plan bine stabilit, pentru că toţi sunt la serviciu) care va avea grijă de fetiţa mea. Eu încerc să n-am cereri mari şi să mă descurc singură. Deşi, cu mâinile ocupate de cârje, nu pot duce un pahar de apă dintr-o cameră în alta", a marturisit ea pentru Ring.

Din nefericire, recuperarea dureaza mult si este dificila, Monica fiind nevoita sa urmeze un program de recuperare dureros si dificil.

"Cinci-şase săptămâni. Nu pun piciorul drept în pământ trei săptămâni, apoi îl pun ajutată de cârje încă două-trei săptămâni. Apoi încep să merg. În tot acest timp, la recomandarea medicului, fac recuperare, foarte dureroasă şi dificilă din cauza transportului şi a frigului. După aceea continui recuperarea câteva luni până când voi putea alerga din nou şi îmi va reveni totala mobilitate a genunchiului", a mai adaugat ea.

Cel mai mult o afecteaza faptul ca din cauza accidentarii a fost nevoita sa anuleze multe spectacole.

"Am ieşit din cursul meu normal. Am anulat spectacole, am fost înlocuită în alte spectacole. N-am mai putut prezenta niciun eveniment de Sărbători şi, cel mai grav, acasă nu mai pot face nimic pentru copila noastră şi pentru casă. Asta mă afectează foarte tare", a spus Monica.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate