Monica Davidescu revine in comedia Boeing Boeing

Monica Davidescu revine in super comedia Boeing Boeing, in spectacolul de sambata, 1 decembrie, dupa ce a lipsit pentru o perioada de cateva saptamani din distributia showului datorita accidentarii survenite in cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie pe:

fara descriereIn luna decembrie vor avea loc ultímele 3 reprezentatii ale spectacolului Boeing Boeing in zilele de 1, 8 si 15 decembrie.

Bernard, personajul principal al piesei, este un arhitect de succes care este logodit in acelasi timp cu trei stewardese, fara ca vreuna dintre ele sa aiba habar despre celelalte. Micul sau paradis romantic functioneaza la perfectie: trebuie doar sa gestioneze bine calendarul de zboruri si sa beneficieze de ajutorul Bertei, menajera sa morocanoasa dar fidela care este pe post de controlor al traficului aerian romantic.

Asa decoleaza Boeing Boeing, insa vizita neasteptata a vechiului sau prieten Robert, niste zboruri modificate, turbulentele climatice si noile orare de zbor ii poarta pe protagonisti intr-un haos nebun si amuzant, plin de coincidente neasteptate.

Distributia cuprinde nume sonore ale scenei din Romania, fiind dubla pentru personajele Bernard (Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici), Robert (Lucian Ghimisi, Marius Gilea) si Berta (Maria Buza, Anca Sigartau). In rolurile celor trei stewardese au fost distribuite Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu, Tania Popa si, iar cover-urile lor sunt trei tinere si talentate actrite: Raluca Ghervan, Dana Marineci si Anca Dinicu.

Traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor, iar regia este semnata de Serban Puiu.

Scenografia este semnata de Irina Chirila, iar de costume s-a ocupat bine cunoscuta stilista Adina Buzatu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate