Monica Gabor a scandalizat tot internetul după ce l-a pupat pe gură pe fiul lui Mr. Pink

Monica Gabor a fost criticată dur de internauți pentru felul în care s-a pozat alături de fiul ei vitreg.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

irina columbeanu


In articol:

Monica Gabor a reușit să intre din nou în atenția internauților după ce s-a fotografiat în timp ce își pupa fiul vitreg pe gură.

Citeste si: În casă se ceartă de mama focului și afară se iubesc cu patos. Alex Turcu și Roxana de la Puterea Dragostei, declarații fierbinți pe Instagram

Citeste si: Ce spun concurenții din Puterea Dragostei despre conflictul dintre Alex Turcu și Roxana: „De la început au avut conflicte. Ei așa se iubesc”

Citeste si: Jador a moștenit talentul vocal de la ambii părinți. Artistul și-a filmat mama în timp ce cânta cu mare foc

Monica Gabor a scandalizat tot internetul după ce l-a pupat pe gură pe fiul lui Mr. Pink

Monica Gabor a vrut să importalizeze un moment important în preajma Crăciunului, și totodată să-și arate iubirea față de fiul ei vitreg, dar se pare că a stârnit un întreg scandal. 

Monica Gabor

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu îl pupă pe gură pe Anthony, fiul în vârstă de 8 ani al iubitului ei miliardar dintr-o relație anterioară, gest considerat unul extrem de intim. Momentul suprins printr-o fotografie a fost postat pe contul de socializare al ei, cel mai probabil, pentru a le arăta tuturor cât de mult își iubește fiul vitreg.

„Lasă-mă să te mai iubesc un pic acum cât mai ești mic. #Crăciun. @irina_unicorns te iubim", a scris Monica Gabor la descrierea pozei.

Monica Gabor

Mămicile internaute i-au sărit imediat în cap și s-au exprimat cu privire la gestul extrem de intim, care mai apoi a fost postat pe o platformă de socializare.

"Nu sunt de acord cu pupatul pe gură, mai ales că e cam mare să mai fie pupat pe gură. Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată. În rest... sunteți frumoși!", "Băiatul e deja mare și nici nu e copilul său de sânge! Putea evita o asemenea fotografie ambiguă!", "Deplasată poză!", sunt doar câteva dintre comentariile primite la fotografie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate