Vedete

Monica Gabor, cearta la cutite cu "prietena" Fyfy de pe aeroport! "Cum poti sa spui de mine ca mint cand tu minti mai mult ca toata lumea?"

Cu patru luni in urma, cand Monica Gabor a venit in Romania pentru a-si petrece Pastele alatrui de Irina, ea a fost intampinata pe aeroport de o tanara pe care a prezentat-o ca fiind „prietena de pe iGo.Live”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

La venirea in tara, Monica a pus in scena un mic spectacol: a adus pe aeroport „in mod spontan” o tanara cu numele aplicatiei inscriptionat pe piept. „E prietena mea, Fyfy. Vorbim in fiecare zi pe iGo.Live. Vino aici, Fyfy, sa facem o fotografie”, i-a spus Monica, dupa ce tanara i-a inmanat cadou o icoana. Dupa asta, pentru o perioada, Fyfy a facut parte din „familie”, fiind una dintre cele mai infocate fane ale aplicatiei promovate in Romania de Monica Gabor. (Citeste si: Adevarul despre relatia Monicai cu Mr Pink)
La un moment dat, tanara a inceput sa acuze ca administratorii aplicatiei ii sustrag din banii virtuali (recompensa acordata de sistem pentru orele petrecute vorbind cu ceilalti utilizatori). Ea s-a plans de acest lucru, insa, spune ea, ar fi fost facuta mincinoasa chiar de Monica Gabor. Cateva ore mai tarziu, fata de la aeroport a inceput sa arunce cu acuzele la adresa Monicai, pe contul de socializare. (Vezi si: Ce studiaza Moni in America?)
„Monica Gabor orez, cum poti sa spui tu de mine ca mint cand tu minti mai mult ca toata lumea?”, a scris Fyfy. A doua zi, aceasta a revenit cu o alta postare: „Monica Gabor orez, de ce i-ai spus lui Irina (sic) sa ma blocheze pe toate conturile ei?”.

Ca urmare a postarilor, Fyfy a fost „exclusa din familie”, sau mai bine spus, n-a mai primit atentia Monicai. Ea a incetat sa mai dea „share” postarilor doamnei Pink, iar la un moment dat a anuntat ca este dezamagita de aplicatie si ca si-a sters-o din telefon.

Galerie foto 
Setări confidențialitate