Monica Gabor duce o viata de vedeta! A fugit cu Mr.Pink la Los Angeles! Au stat langa Mitt Romney la meciul cu Paquiao!

Irinel Columbeanu a asteptat-o degeaba pe Moni la sfarsitul saptamanii trecute sa vina sa o ia pe Irinuca in weekend, conform intelegerii stabilite la tribunal.

Distribuie pe:

fara descriereDiva se afla deja la Las Vegas unde asista la mediu de box dintre Manny Paquiao si Juan Manuel Marquez alaturi de Mr.Pink, informeaza nefiltrat.ro.

Chiar daca Mr. Pink rezervase cateva bilete in valoare de 50.000 de dolati, pentru el, Moni si alti cativa buni prieteni inca din luna septembrie, cand, practic, a licitat locurile la un eveniment caritabil organizat de fundatia Brent Shapiro, fosta doamna Columbeanu nu l-a anuntat pe Iri despre plecare.

Chiar daca biletele au fost foarte scumpe, au meritat banii pe care i-a platit iubitul chinez, mai ales ca cei doi au stat in tribuna VIP, langa Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama la fotoliul de la Casa Alba.

In plus, cuplul a ajuns la Las Vefas cu avionul personal al milionarului asiatic, insotit de doi prieteni buni: creatoarea de moda Lorena Sarbu si sotul acesteia, omul de afaceri Tony Crabel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate