Monica Gabor, evacuată din apartament?! Este vorba despre o datorie mare la mijloc

Monica Gabor este evacuată dintr-un apartament pe care îl avea în București și trebuie să plătească o sumă mare de bani proprietarilor

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Monica Gabor
Monica Gabor[Sursa foto: Instagram]


In articol:

Monica Gabor a ales să urmeze visul american în urmă cu opt ani, dar cu toate acestea, mai avea un spațiu în București. Se pare că fosta soție a lui Irinel Columbeanu a uitat de apartamentul ei de pe Calea Victoriei și se află la un pas de a fi evacuată.

Citeste si: Lovitură teribilă pentru Monica Gabor și Mr. Pink! Autoritățile americane le-au închis magazinul de cannabis! Au fost acuzați că încalcă legea federală!

Monica Gabor, evacuată din apartament?! Este vorba despre o datorie mare la mijloc

Potrivit Cancan, Monica Gabor face parte dintr-un proces în care magistrații sunt chemați să constate inexistența dreptului său de folosință asupra unui spațiu situat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei. Se pare că proprietarii imobilului în care Monica Gabor și-a înregistrat sediul social al unei firme, au cerut în instantă ca Monica Gabor să nu mai aibă dreptul să folosească acel apartament.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Monica Gabor o să ia foc! Mirela Vaida a comparat-o cu Vulpița

Monica Gabor[Sursa foto: Instagram]

Proprietarii imobilului au arătat că Monica Gabor a semnat un contract prin firma respectivă în 2006, pe o perioadă de patru ani. Contractul nu a mai fost prelungit, deci Monica Gabor nu mai are dreptul să folosească acel spațiu.

Citeste si: Florentina are doar 15 ani și a dispărut fără urmă. Apelul polițiștilor

Mai mult, proprietarii imobilului au invocat în fața instanței un prejudiciu efectiv de 3.346 de euro, argumentânt că nu au putut închiria acel spațiu tocmai pentru că în acte figura sediul social al Monicăi Gabor.

Galerie foto 
Citește și:

Nicușor Dan, plângere penală din partea PSD! Ce s-a întâmplat la scur timp, după ce a votat la alegerile locale

Bilanț Covid-19, 27 septembrie! Peste 1.000 de cazuri noi de infectare în România

Două femei s-au bătut la Caraș-Severin, după ce au mers să voteze pentru alegerile locale!

Gabriela Firea, mesaj dur după ce a mers să voteze pentru alegerile locale! "Tinerii NU vor câinii nimănui la Primarie! Fără frați de interlopi"

Călin Popescu Tăriceanu, apariție rară alături de soție! Cum a fost surprins candidatul la Primăria Bucureștiului alături de nevasta cu 26 de ani mai tânără FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies