Monica Gabor lasa la o parte orice urma de modestie si ii transmite un mesaj lui Irinel: "Sunt frumoasa, tanara si mult mai bogata decat tine, ce fac eu in modelling nu face oricine"

Sunt frumoasa, sunt tanara si sunt mai bogata decat Irinel Columbeanu. Asa se lauda Monica Gabor in cererea adresata judecatorilor prin care cere ca Irina, fetita de aproape 6 ani a cuplului, sa-i fie incredintata ei.

Distribuie pe:

fara descriereMonica Gabor vrea custodia Irinei, fetita ei cu Irinel Columbeanu“Ceea ce fac eu, respectiv modeling, nu poate face oricine, necesitand o suma de calitati pe care putine persoane le au. Ceea ce face paratul (n.r. Irinel), respectiv de a conduce mai multe firme, fac foarte multi”. Asta a scris Monica Gabor in cererea sa de recurs  privind custodia Irinei, pe care a depus-o la Tribunalul Bucuresti. Fosta doamna Columbeanu vrea ca Irina sa-i fie incredintata ei spre crestere si educare. In cererea trimisa judecatorilor, Monica sustine ca ea este mai tanara, are mai multi bani si un viitor mai bun decat al fostului ei sot, Irinel Columbeanu si de aceea fetita e bine sa creasca alturi de ea. “Doresc sa-mi fie incredintata minora spre crestere si educare si sa pot realiza aceste indatoriri fata de copilul meu si fata de tatal acestuia in SUA, in Los Angeles”, scrie Monica. Tanara vrea nu numai custodia fetitei ci, si ca ea sa se poata deplasa oricand in SUA fara sa ceara acordul lui Irinel Columbeanu.

Iata principalele motive pentru care crede Monica Gabor ca judecatorii ar putea sa i-o incredinteze pe Irina:

Despre bani: “Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca fara o analiza obiectiva, contabila a firmelor detinute de parat (n.r. Irinel Columbeanu), nu se poate afirma cu certitudine ca acesta are o situatie economica mai buna decat a mea. Va asigur ca lucrurile stau exact invers!”

Despre  locuinta: “Detin o locatie extrem de bine asezata in orasul Los Angeles, statul California, care intruneste toate exigentele unei locuinte ce poate asigura un trai decent si un mediu ales”.

Despre varsta lui Irinel Columbeanu: “Fara a incerca in vreun fel sa jignesc pe parat, consider ca traiul copilului meu alaturi de un tata care este relativ in varsta (n.r. Irinel Columbeanu are 54 de ani) si de un bunic, acesta fiind anturajul sau imediat, isi va pune amprenta asupra acestuia, ii va marca personalitatea”

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie aceasta cerere pe 7 ianuarie 2013, cand se pare, ca Monica Gabor va si veni in Romania.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate