Monica Gabor, mesaje cutremuratoare pe Facebook! Fanii au crezut ca e o gluma, dar au inceput sa se ingrijoreze cand au aflat adevarul! Vezi ce a scris!

Monica Gabor simte din ce in ce mai mult disparitia prematura a mamei sale, iar astazi a avut o atitudine aproape depresiva, iar acest lucru s-a vazut in postarile ei de pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

Monica Gabor simte din ce in ce mai mult disparitia prematura a mamei sale, iar astazi a avut o atitudine aproape depresiva, iar acest lucru s-a vazut in postarile ei de pe Facebook. Monica a interactionat cu fanii si le-a pus acestora niste intrebari macabre. "De cine va e dor cel mai mult?" si "Daca maine n-ar mai exista, care ar fi ultimul lucru pe care ai vrea sa il faci?", au fost cele doua intrebari care i-au pus pe fanii fostei doamne de la Izvorani pe ganduri. Tu ce raspunsuri i-ai da?

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro


Citește și:

Ramona Gabor a făcut o gafă de zile mari! Ce a putut posta pe Internet sora Monicăi Gabor

Bianca Comănici recunoaște că a fost amenințată de Livian: „Eu nu l-am recunoscut, sincer...”

Unde a dispărut Alex Bodi, după ce a avut loc episodul cu Bianca Drăgușanu? Bărbatul și-a șters toate conturile de socializare

Ce a apărut pe contul de socializare al Biancăi Drăgușanu ,cu câteva ore înainte să se afle că a fost bătută cu bestialitate!? Totul era CLAR

Ce a făcut Bianca Drăgușanu după ce a fost bătută cu bestialitate?!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies