Monica Gabor:“Nu cunosc amanunte legate despre problemele financiare are fostului meu sot!”

Distribuie pe:

fara descriere

 

In urma deselor solicitari de a vorbi despre situatia financiara a fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si despre asa-zisa executare silita a omului de afaceri, cat si despre procesul pentru custodia Irinei, fiica sa, Monica Gabor a trimis o declaratie oficiala.

Vedeta nu isi doreste sa intre in detalii care i-ar putea dauna, mai ales ca recursul pentru custodia fiicei sale este acum in plina desfasurare.

“Nu cunosc amanunte legate despre problemele financiare are fostului meu sot, nu mi-a impartasit aceste aspecte pentru ca nu ne facem destainuiri de acest gen de cand am ales sa o luam pe drumuri diferite. De cate ori vorbim discutia se rezuma la Irina. Deocamdata astept rezultatul recursului pentru custodia Irinei si las avocatii sa-si faca treaba.

Declaratiile le voi face la momentul potrivit! Nu are rost acum sa ma lansez in discutii care ar putea dauna finalizarii hotararilor judecatoresti! Dupa ce se va incheia acest subiect mi-as dori sa nu mai vorbim despre trecut ci doar despre prezent. Am proiecte frumoase si ma concentrez, cu toata energia, asupra lor.

Imi doresc ca Irina sa-mi fie alaturi, sa-i ofer o educatie aleasa si sa nu duca lipsa dragostei de mama. Ma bucur de faptul ca bautura Mr.Pink are succes in America si vom dezvolta acest brand care este din ce in ce mai cautat peste Ocean”, a declarat Monica Gabor. (G.G.)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate