Monica Gabor şi Mr. Pink se folosesc de imaginea Simonei Halep în afacerea cu băuturi energizante! Cum a ajuns Simona să fie asociată cu licoarea pe bază de ginseng!

Monica Gabor şi Mr. Pink se folosesc de imaginea Simonei Halep în România.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Monica Gabor şi Mr. Pink se folosesc de imaginea Simonei Halep pe un cont de instagram intitulat „mr.pinkginsengdrink.ro” care promovează băutură energizantă pe bază de ginseng pe care Mr. Pink o comercializează în SUA. Respectivul cont este întreţinut cu fotografii de fotomodelul Mădălina Apostol, cea mai bună prietenă a Monicăi Gabor. Apostol postează fotografii cu sine însăşi, de fiecare dată cu o doză de băutură energizantă în mână. În alte fotografii apar Monica Gabor, dar şi alte fotomodele care fac reclamă produselor lui Mr. Pink. (vezi cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink 11 milioane de dolari în 6 luni)

Citeste si: Anamaria Prodan a dat de pământ cu Irinel Columbeanu: “Eu îl urăsc cu pasiune. Dacă aş putea l-aş distruge pentru 10 vieţi de acum înainte”. Când s-a întâmplat asta?

Citeste si: Ramona Gabor, scârbită de români, a sarit la scandal: ”Fiți mai buni...”

Citeste si: Irinel Columbeanu a provocat un accident rutier la Aviatorilor! Ca să scape, a sunat un general! Vezi când s-a întâmplat totul!

Monica Gabor şi Mr. Pink se folosesc de imaginea Simonei Halep. Simona este încadrată de fotografii cu doza de băutură energizantă 

Pe lângă aceste poze, pe contul de instagram sunt postate frecvent fotografii cu Simona Halep. Celebra tenismenă nu face reclamă băuturii energizante, însă „mr.pinkginsengdrink.ro” se foloseşte de imaginea campioanei. „La mulţi ani, Simona Halep”, a fost mesajul de ziua Simonei. „Cea mai mare jucătoare a lumii”, s-a scris după victoria de la Wimbledon. „Astăzi ridicăm trofeul”, s-a postat în ziua finalei de la Wimbledon. „Hai Simona, hai România”, când Simona  a jucat în FED Cup. În fine, la începutul anului, s-au postat nişte inimioare la o poză a Simonei din timpul turneului de la Melbourne. De fiecare dată, poza cu Simona Halep a fost încadrată de fotografii cu doza de băutură energizantă.

fara descriere

Monica Gabor şi Mr. Pink se folosesc de imaginea Simonei Halep. Afacerea nu a mers în România

Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, deţine compania care produce băuturi energizante pe baza de ginseng, afacere care îi aduce un profit anual de 2,4 milioane de dolari, conform site-urilor americane de profil. Afaceristul de origine chineză a investit enorm în promovarea produsului, plătind staruri ca Lindsey Lohan şi Paris, fiica lui Michael Jackson, pentru a face reclamă băuturii. La un moment dat, Mr. Pink şi Monica Gabor s-au gândit să-şi extindă afacerea şi în România, crezând că notorietatea Monicai putea să ajute la capitolul marketing. Mr. Pink şi-a trimis chiar o echipă de avocaţi la Bucureşti care să studieze piaţa şi să găsească specialişti care să se ocupe de afacere. Astfel, s-a infiintat firma „Mr. Pink Beverages SRL”, insa societatea comerciala nu a avut cifra de afaceri in ultimii ani, bifand o piedere totala de aproximativ 10.000 de lei. S-a renunţat la firmă, dar se pare că cei doi vor să revină cu afacerea în România şi se ocupă deja de promovarea acesteia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate