Vedete

Monica Gabor viseaza la o cariera la Hollywood? Detaliul care a dat-o de gol! | EXCLUSIV

Monica Gabor si-a pus in minte sa cucereasca Hollywood-ul. Pentru inceput, ea s-a intors la scoala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Monica Gabor viseaza la o cariera la Hollywood? Detaliul care a dat-o de gol! | EXCLUSIVicon photo


Prietenii virtuali ai Monicai Gabor au fost usor surprinsi atunci cand aceasta a anuntat ca se apuca de studiat limba engleza. Moni se afla de 7 ani in Statele Unite si vorbeste fluent limba engleza. Adevaratul motiv pentru care iubita lui Mr Pink pare insa sa fie altul.


Monica Gabor si-a ales o profesoara de limba engleza cel putin interesanta. Esther Caporale este o personalitate la Hollywood pentru ca lucreaza cu actorii straini care apar in filme americane. Esther Caporale lucreaza in special cu vedetele provenite din America Latina cu care face in special dictie si pronuntie, pentru ca spectatorului sa nu-i fie greu sa inteleaga ceea ce se vorbeste in film. Printre clientii profesoarei se numara actori precum: columbianca Juana Costa, italianul Gianfrano Terrin sau spaniola Alicia Sanz.


Despre Monica Gabor s-a mai spus ca ar putea sa-si inceapa o cariera in lumea cinematografiei. In urma cu 4 ani, ea a avut discutii cu regizorul Jonas Odenheimer care si-a manifestat interesul pentru romanca. Bun prieten cu Mr Pink, acesta a propus-o pe Moni pentru un film horror, regizorul fiind un specialist al genului. In plus, la venirea in America, Monica a facut si cateva cursruri de actorie la Beverly Hills Unified School. Pana la urma, Moni si-a dat seama ca Hollywoodul nu se cucereste doar cu un zambet si a preferat sa-si aprofundeze studiile de limba engleza.

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune