Monica Pop a răbufnit: "E o prostie și o mare scurgere de fonduri"

Monica Pop a răbufnit și a criticat decizia ca pacienții asimptomatici să fie internați.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

monica-pop
monica-pop


In articol:

Monica Pop a răbufnit! Șefa de la Spitalul de Oftalmologie susține că autoritățile au făcut o mare greșeală atunci când au decis ca pacienții infectați cu coronavirus dar care nu prezintă simptome să fie internați.

Medicul Monica Pop este indignata de ce se întâmplă în România de la izbucnirea epidemiei de COVID-19. Ea susține că pacienții asimptomatici ar fi trebuit să rămână la domiciliu. Astfel, persoanele cu probleme de sănătate cronice ar fi putut primi îngrijirea medicală de care au nevoie și în această perioadă. Astfel de măsuri au fost luate în majoritatea țărilor din Europa: persoanele testate pozitiv cu COVID-19 fără simptome specifice au fost izolate la domiciliu, fără a fi internate.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Monica Pop, indignată: "Scurgere de fonduri din sistemul sanitar. O zi de internare trece de 100 de euro"

”Se putea și altfel în România. Am făcut o propunere să lucreze policlinile, ambulatoriile din spital și spitalele cu 25% din capacitate. Mi s-au plâns colegii, că nu avem pacienți. Bolnavii cronici au fost lăsați la o parte și nu au putut beneficia de un act medical. De ce trebuie să stea asimptomaticii în spital?Dacă sunt pozitivi. Pentru ce motiv trebuiau internați? E o prostie și e o mare scurgere de fonduri din sistemul sanitar pentru că o zi de internare trece de 100 de euro. Pentru ce să îi ții în spital?”, a declarat medicul Monica Pop într-un interviu pentru un post de televiziune.

Citeste si: Prietena Monicăi Pop a fost batjocorită de o poliţistă! Femeia cu proteză la picior a fost amenințată cu amenda pentru că stătea pe o bancă: „Umilință, lipsă de politețe și de omenie”

În plus, medicul oftalmolog contestă decizia de termoscanare a românilor. Monica Pop este de părere că temperatura de 37,3 grade Celsius, valoarea propusă de autorități, poate apărea în această perioadă și în condiții fiziologice normale, mai ales că vremea s-a încălzit și va veni vara.

sursa foto: Mediafax Foto

Urmatorul articol
Citește și:

Un celebru regizor român îl desființează pe Andrei Caramitru: ”Uite bă, cum devine chestia...!” De la ce a pornit scandalul

Ghiță Balmuș, declarații șoc despre Elena Ionescu! Faimosul a spus de ce a vrut să o tundă la chelie pe cântăreață la Survivor România! ” Am greșit aducându-i injurii”

Dezvăluiri surprinzătoare! El este singurul bărbat cu care Margherita de la Clejani a avut o relație serioasă! Tânărul era un cântăreț de origine libaneză!

Margherita din Clejani, mesaj șocant pe Instagram! Ce a scris vedeta?

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies