Monica Pop, anunț de ultimă oră în cazul lui Mihai Constantinescu: „Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură?!”

Monica Pop a vorbit pe pagina sa de socializare despre cazul lui Mihai Constantinescu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Medicul Monica Pop a rupt tăcerea în cazul lui Mihai Constantinescu, după ce s-a speculat că artistul ar putea fi deconectat de la aparate. Medicul a făcut un apel de ultimă oră pe pagina sa de socializare.

Cum sa condamne un medic un pacient la moarte sigura?!” „Terminati cu stirile nesimtite despre deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu, mare artist si drag prieten! Aceste lucruri nu au legatira cu realitatea!” Acesta este apelul publicat de Facebook de catre Prof. Dr. Monica Pop.

Citeste si: Cine este bărbatul prins drogat cu cocaină în mașina în care se afla Bianca Drăgușanu

Citeste si: Performanta medicala! Dr. Felix s-a implantat singur! Si-a facut de unul singur reconstructia podoabei capilare

Citeste si: Sexy la peste 40 de grade! Fosta prezentatoare de la meteo a socat pe toata lumea cu ultima sedinta foto! Asa nici ca ati mai vazut-o!

„Pe lângă faptul că Simona, draga, sensibila și iubitoarea lui soție nu ar fi fost niciodată de acord, legea nu permite așa ceva în niciun caz. Nici deconectarea, nici eutanasia. Acestea sunt echivalate cu crima!”, a scris celebrul medic.

„Medicii au menirea de a da viata si sanatate, nu de a o lua cu buna stiinta! Cum sa condamne un medic un pacient la moarte sigura?! Ca sa nu uitam ca, daca exista o sansa cat de mica, trebuie facut totul pentru a o valorifica! Am vazut nenumarate cazuri de reusita! Si de esec!

Dar, de ce sa nu speram si sa descurajam mereu cu rautate si stiri catastrofale?! Cei care publicati asa ceva, nu aveti nici suflet, nici Dumnezeu! Nici rude dragi care ar putea fi si ei candva intr-o grea situatie medicala?! Ati vrea sa se scrie la fel?”, a încheiat Prof Dr Monica Pop postarea pe Facebook, în care cere oprirea speculațiilor legate de starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu se află în comă de aproape două luni

La jumatatea lunii mai, Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital după un stop cardio-respirator, iar la scurt timp după a intrat în comă, în starea în care se află și acum. Multe vedete s-au rugat și încă se roagă pentru ca artistul să se facă bine. Mai mulți colegi au mers să doneze sânge pentru prietenul lor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate